Top cinci cele mai comentate apariții de la Met Gala. Coafurile care fac furori în 2023

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Met Gala a fost un eveniment mult așteptat, așa că vedetele au fost analizate din cap până în picioare. Hairstylistul Adi Constantin a comentat cinci dintre cele mai hot apariții de pe celebrul eveniment din Statele Unite

Hairstylistul Adi Constantin. Sursa foto: Viva.ro

Dacă v-ați simțit vreodată prost pentru că nu v-ați asortat hainele cu încălțămintea sau părul cu ținuta, poate vă simțiți mai bine după ce veți afla că și divele de peste hotare o dau în bară, în special cele de la Hollywood, care au și cei mai buni stiliști de pe planetă. Câteodată, ele nu ascultă chiar toate sfaturile profesioniștilor și mai acționează și de capul lor.

De această dată, fiind vorba de Met Gala, un eveniment anula grandios, mai multe celebrități din Statele Unite s-au pregătit intens, însă nu toate au avut apariții de nota 10.

Hairstylistul Adi Constantin a ales cinci dive și pe toate le-a comentat, în cadrul rubricii verdict.

Kim Kardashian: Kim acaparează atenția presei internaționale odată cu frumusețea ei răvășitoare, plus machiajul Smokey, dar mai ales revenirea la părul închis, care o avantajază mult peste nuanțele de blond platinat. Așadar, genul acesta de coc “Brided Bun” este un must have al sezonului. Din momentul acesta, Kim transformându-l în trend fără dar și poate!

Galerie imagini 1 / 7

Dua Lipa: La Met Gala, Dua a avut o apariție relativ banală, un par extrem de banal făcut la perie, care este  mult prea simplu pentru acest eveniment anual atât de mult așteaptat, însă arată fresh, sănătos, ceea ce poate fi un plus.

Galerie imagini 1 / 2

Penelope Cruz: Defilează cu un coc spaniol foarte bine executat. A fost o alegere care ai vine perfect, pentru ca originile, trăsăturile sunt compatibile cu genul acesta de pieptănătură, făcând casa bună cu voalul, astfel că Penelope a conturat un look impecabil.

Galerie imagini 1 / 2

Gisele Bundchen: Top Modelul internațional a dat-o în bară pe partea de Beauty, deoarece genul acesta de coafură lejera încadrată în sfera soft beach waves nu are ce căuta pe o rochie fără decolteu, respectiv suprapunerea de materiale după umeri creează o încropeală maximă, trebuia să își facă un coc cu aspect umed strâns in vârful capului!

Galerie imagini 1 / 5

Jennifer Lopez: Accesoriul ales obligă cocul finisat la baza gâtului, așadar alta variantă nu există, drept pentru care este fără cusur. Stiliștii au reușit sa creeze un glam de zile mari divei din Bronx, New York. Sursa foto: Instagram.

Galerie imagini 1 / 3

Pe Adi Constantin îl găsiți pe Instagram, asta în caz că vă doriți schimbări de look și ca un profesionist să aibă grijă de părul vostru.

Pe noi poți să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine