Chef Adrian Pop a murit în condiții suspecte, după o petrecere cu polițiști

17 martie 2021   Știri interne

Chef Adrian Pop a murit în condiții suspecte, după ce a luat parte la o petrecere unde prezenți erau mai mulți ofițeri din Poliția Română. Celebrul bucătar a ajuns în stare foarte gravă la spital, unde a și decedat.

article img
Chef Adrian Pop. Sursa foto: Monitorul de Cluj

Chef Adrian Pop a murit în Cluj

Moartea lui chef Adrian Pop, celebrul bucătar din Cluj, a ridicat multe semne de întrebare atât pentru autorități, cât și pentru rudele acestuia. Bărbatul a ajuns în comă la spital, unde medicii au fost nevoiți după scurt timp să-i declare decesul.

Traumatismele suferite de chef Adrian Pop au fost multiple, foarte grave, încât organismul lui a cedat, chiar dacă medicii i-au acordat primul ajutor și au făcut tot posibilul să-l țină în viață.

Chef Adrian Pop a murit după o petrecere cu polițiști, marți seara, pe 16 martie. Bărbatul a avut multiple lovituri în zona capului, în mod special. Cei prezenți la petrecere nu au știut să dea explicații pentru ce s-a întâmplat. Aceștia au spus că bucătarul fie s-a bătut cu cineva, fie a căzut și a rămas inconștient.

Citește și: Secretele din spatele tehnologiei ARN mesager. Motivul pentru care vaccinul românesc împotriva coronavirus cu imunizare pe 17-20 de ani este nefinanțat de Stat

În cazul morții suspecte a chefului Adrian Pop din Cluj s-a deschis un dosar penal, iar oamenii legii urmează să vizioneze înregistrările de pe camerele video de la locul faptei. Dacă se va constata că vor fi fragmente șterse din seara în care bucătarul a murit se va lua în considerare și suspiciunea de crimă. Rămâne de văzut cine este vinovat de moartea lui Adrian Pop. 
Ofițerii care au luat parte la petrecere sunt și ei trași la răspundere pentru faptul că au luat parte la o petrecere în plină pandemie.

„Cu privire la desfășurarea evenimentului privat, împrejurare prin care s-ar fi încălcat interdicțiile impuse în perioada stării de alertă, la care ar fi participat doi polițiști clujeni, precizăm că la data de 10 martie a.c., conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări.”, a declarat Beatrice Milonean, purtător de cuvânt IPJ Cluj, pentru stirileprotv.ro.

De la ce ar fi pornit scandalul care a provocat moartea lui Chef Adrian Pop

Celebrul bucătar a luat parte la o aniversare, pe 7 martie, într-un restaurant din comuna Apahida din județul Cluj. Cei prezenți la eveniment au declarat că „totul ar fi plecat de la partidă de skandenberg, între victimă și o rudă a sărbătoritului”.

Citește și: Reacția dureroasă a lui Narcis Hogea, tatăl unuia dintre tinerii morți în tragedia din Colectiv, după ce filmul cu același nume a fost nominalizat la Oscar

Apropiații cred că bucătarul Adrian Pop a fost bătut la petrecere, deși nimeni nu recunoaște acest lucru. „Au stat împreună, au discutat, au băut împreună, pentru că ăsta e adevărul, s-au consumat şi băuturi alcoolice. S-a făcut un aşa numit concurs de skandenberg ad-hoc. Era destul de neliniştit, pentru că deja se vehiculau tot felul de acuze, vorbe urâte. Înainte să iasă afară. El era jos, baltă de sânge foarte mare.”, a spus declarat Paul Siserman, prieten apropiat cu victima.