Ce a descoperit o mamă în camera fiului ei adolescent. Momentele, surprinse de o cameră ascunsă

2 februarie 2021   Știri externe

Foarte multe mămici montează camere de luat vederi în locurile accesate de copii, mai ales că se întâmplă ca aceștia să rămână și nesupravegheați. Așa s-a întâmplat și cu o femeie care a montat cameră în camera copilului, iar mare i-a fost mirarea după ce a văzut filmările. 

article img
Sursa foto: Sam Moqadam/Pixabay

De ceva timp, tânărul adolescent era mai mereu supărat, stresat și de fiecare dată când venea de la școală se închidea în cameră, fără să vorbească cu absolut nimeni.

Mama băiatului a început să-și pună întrebări, pentru că fiul ei nu mai comunica cu absolut nimeni din casă, lucru care se întâmplă în perioada adolescenței cu mulți tineri.

Pentru că nu ieșea cu orele din cameră, femeia a montat o cameră de luat vederi și a descoperit un lucru foarte dureros. Copilul se închidea în cameră zilnic și plângea de fiecare dată când venea de la școală.

Mama adolescentului a aflat ulterior de la școală că fiul ei era hărțuit aproape zilnic de câțiva colegi, motiv pentru care era foarte nefericit. Cea care a înștiințat-o a fost tot o colegă de-a băiatului, bună prietenă cu el.

Ea l-a abordat încetul cu încetul pe copil, care era foarte afectat de ceea ce i se întâmpla, însă de rușine nu vorbea cu nimeni despre ce pățea la școală.

Femeia a luat măsuri, a luat legătura cu directoarea școlii, iar colegii hărțuitori au fost pedepsiți. Apoi, și-a mutat copilul la o altă școală, l-a dus la psiholog pentru a înțelege că nimic nu este în neregulă cu el, a început să comunice mai des cu fiul ei și au devenit chiar mai apropiați ca înainte.

Foarte mulți tineri adolescenți sunt hărțuiți la școală și le este rușine să vorbească acasă despre problemele cu care se confruntă. Părinții trebuie să fie mai atenți la nevoile adolescenților și să comunice mai des cu ei, pentru a evita depresia.