#Coronavirus

Șerban Huidu, anunț important despre Cronica Cârcotașilor pe Facebook: „Începem vaccinarea în masă”

3 februarie 2021   Monden

Șerban Huidu face haz de necaz pe tema pandemiei cu noul coronavirus, motiv pentru care a lansat un comentariu haios pe Facebook prin care anunța că va fi pe post, la Prima TV, cu Cronica Cârcotașilor, iar telespectatorii se vor anima cu doze mari de râs, cu antrenament din sezoanele trecute.

article img

Șerban Huidu, anunț despre Cronica Cărcotașilor pe Facebook

Prezentatorul tv a postat pe Facebook un mesaj pentru admiratorii săi, dar mai ales pentru fanii emisiunii Cronica Cârcotașilor de la Prima TV. Șerban Huidu și-a încurajat telespectatorii să trimită bâlbe pe care le-au văzut la tv sau pe internet făcute de persoanele publice, dar și de personaje amuzante.

Citește și: Cristina Ich, schimbare de look surprinzătoare, la câteva zile după ce și-a făcut breton. Arată ca o zeiță / FOTO

Emisiunea satirică face show la Prima TV de peste 20 de ani, iar Șerban Huidu speră ca oamenii să se uite în număr din ce în ce mai mare, ca pe vremuri, la tv.

article img

„De azi de la ora 20, pe Prima TV, începem vaccinarea în masă cu doze testate de 43 de sezoane de Cronica Carcotasilor! Rapelul în fiecare săptămână, în ziua de miercuri. #20deanidecronica #EstiCeeaCePrivesti 👉👉Ai văzut o bâlbă la TV? Semnaleaz-o pe site-ul nostru cronica carcotasilor, a anunțat Șerban Huidu, într-o notă haioasă, pe Facebook.

Istoria emisiunii Cronica Cârcotașilor de la Prima TV

Show-ul prezentat la Prima TV datează din 2001, iar primii prezentatori ai emisiunii au fost Șerban Huidu și Mihai Găinușă din 2001  până în 2010.

Emisiunea Cronica Cârcotașilor a fost apoi prezentată un sezon de Mihai Găinușă și Oana Ioniță, un sezon, în 2011, Mihai Găinușă și Codruț Kegheș din 2011 până în 2014, când Găinușă a plecat de la Prima după ce s-a certat cu Șerban Huidu.

Citește și: Uimitor cu ce se ocupă acum Lucian Viziru, după 10 ani de când s-a mutat în Germania. A făcut anunțul public/ VIDEO

Alex Bogdan și Ioana Petric au prezentat și ei un sezon de toamnă emisiunea Cronica Cârcotașilor, iar din 20015 a fost prezentată până în prezent de Șerban Huidu împreună cu Codruț Kegheș, cunoscut și Debrăcatul.

Cronica Cârcotașilor este o emisiune pamflet, o emisiune satirică ce are ca rol ironizarea personajelor publice din România, gafele de la televizor, dar și de pe internet.