Roxana Vancea, însărcinată cu primul copil! Declarații exclusive despre cât de ușor a rămas gravidă fosta asistentă de la Neatza

28 mai 2021   Monden

Roxana Vancea este însărcinată cu primul copil, iar anul acesta va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta tv a vorbit în exclusivitate pentru Actualitate.net despre cum au decurs primele trei luni și jumătate de sarcină până acum.

article img
Roxana Vancea, alături de soțul ei, Dragoș, și fiul lui din prima căsătorie. Sursa foto: Facebook

Roxana Vancea este însărcinată cu primul copil!

Faimoasă pentru rolul de asistentă de la Neatza, dar și pentru relația controversată cu Mihai Bendeac, Roxana Vancea a făcut cel mai important anunț din viața ei: este însărcinată cu primul copil, lucru care a copleșit-o în ultima perioadă. Vedeta a trecut prin emoții cât carul atunci când a aflat că va deveni mamă.

Acum antrenoare de fitness, Roxana Vancea reușește să arate senzațional în trei luni și jumătate de sarcină. Vedeta a povestit cum a decurs toată această perioadă, dar și sexul copilașului.

„Sunt însărcinată în trei luni și jumătate, nu am anunțat până acum pentru că am așteptat să-mi dea ok-ul medicul ginecolog. Mi s-a zis că 70% sunt șanse să fie băiat. Mi-am dorit foarte mult un copil, însă acum a fost prima dată și când am lucrat la treaba asta. Am rămas însărcinată din prima lună de încercări.

Soțul meu a făcut o pauză de șase luni de la suplimentele pe care le lua pentru sală și ne-am gândit că este momentul oportun pentru acest vis să devină realitate. Am avut grețuri în prima lună, dar atât. Nu am pofte, nu am avut, însă mai vedem cum va fi pe parcurs. 

Mi-au crescut, în schimb, sânii foarte mult, dar de îngrășat nu m-am îngrășat, am tot 47 de kilograme, cum aveam și înainte să rămân gravidă. ”, a declarat Roxana Vancea, în exclusivitate, pentru Actualitate.net.

Anunțul despre sarcină a fost făcut pe pagina de Facebook, unde a lăsat un scurt comentariu: „Noi patru”, lăsând să se înțeleagă că bebe numărul doi este pe drum. Roxana Vancea are antrenament în ceea ce privește viața de mămică, căci de când s-a căsătorit cu Dragoș a luat acest rol destul de în serios, iar cel mic o strigă ”mami”, ceea ce înseamnă că au o legătură puternică.

article img
Roxana Vancea a anunțat pe Facebook că va deveni mamă pentru prima dată. Sursa foto: FB

Originară din Târgu Jiu, fosta asistentă de la Neatza, în vârstă de 30 de ani, se află de câțiva ani departe de lumina reflectoarelor. După despărțirea de Mihai Bendeac, Roxana Vancea și-a ținut viața privată departe de ochii curioșilor. Căsătoria cu Dragoș a venit ca o surpriză pentru mulți, dar mai ales împlinirea pe care i-o aduce viața alături de acesta, mai ales că nu mai are contact cu televiziunea.

În trecut, ea a fost asistentă la Neatza, dar a fost și co-prezentoare în emisiunea „Splash! Vedete la Apă”, împreună cu „Mama Natură” - Roxana Ionescu. De asemenea, în 2013, vedeta tv a fost parte din proiectul iComedy, show tv realizat de Mihai Bendeac și Mikey Hash.