Reacția inedită a lui Cătălin Scărlătecu după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite

16 iunie 2021   Monden

Cătășin Scărlătescu a postat un mesaj emoționant pe Instagram, după ce Narcisa Birjaru, finalista din echipa lui, a câștigat Chefi la cuțite.

article img
Narcisa Birjaru, după ce a câștigat Chefi la cuțite, alături de Cătălin Scărlătescu. Foto: Instagram

Cătălin Scărlătescu, mesaj pentru Narcisa Birjaru și ceilalți finaliști

Surpriză de proporții în finala Chefi la cuțite, câștigată de Narcisa Birjaru. Așa cum se întâmplă de obicei, câștigătorul primește atât felicitări, cât și un val de ură din partea celor care au urmărit emisiunea.

Cel mai mare susținător al finalistei sezonului 9 este Cătălin Scărlătescu, mândru că cineva din echipa lui a câștigat show-ul culinar.

Sezonul 9 mi-a depãsit toate asteptãrile. Pentru prima datã în istoria @chefilacutite o femeie a reusit sã obtinã trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit!

În Narcisa am simtit cea mai mare luptã de-a lungul sezonului. Am simtit cã ar face orice ca sã învețe mai mult, sã se autodepãseascã, sã câstige. Este un om care a muncit extrem de mult ca sã ajungã aici, un om care nu are multã încredere în fortele proprii, dar un om care dã un gust fabulos mâncãrii. Narcisa, te-ai nãscut sã gãtești! Sã nu lași pe nimeni sã îti ia asta. Sunt mândru de tine si mândru de echipa care ti-a dat putere sã câstigi trofeul! Vã multumesc tuturor!

Felicitãri si celorlalti finalisti! Cãtãlin, esti un bucãtar desãvârsit. Ai ridicat nivelul în bucãtãria noastrã! Elena, ti-am spus-o si o repet. Determinarea ta poate sã mute muntii! Vã felicit si mã bucur cã v-am cunoscut! Si ca un ultim cuvânt…nu subestimati pe nimeni.
Ne vedem in #sezonul10… unde o sã am statuie! 😁💜”, a scris Cătălin Scărlătescu pe Instagram.

În finala Chefi la cuțite au ajuns Cătălin Amarandei, concurentul finalist din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei, concurenta finalistă din echipa verde a lui Sorin Bontea, și Narcisa Birjaru, concurenta finalistă din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.