Desertul de senzație care i-a făcut pe jurați să scoată telefoanele și să facă poze în finala chefi la cuțite / Foto

16 iunie 2021   Monden

Finala Chefi la cuțite, de la Antena 1, a fost urmărită cu sufletul la gură. Chiar la începutul ediției, unul dintre finaliști a surprins pe toată lumea cu desertul realizat. Chefii au scos telefoanele să pozeze preparatul.

article img
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: A1.ro

Desertul de senzație din finala Chefi la cuțite

Una dintre cele mai urmărite emisiuni despre mâncare din România s-a terminat pe 16 iunie 2021. Seara a început cu emoție, dar mai ales cu multă pricepere din partea celor trei finaliști rămași în concurs.

Finala Chefi la cuțite i-a avut ca ultimi concurenți în show-ul culinar pe Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru. Cei trei deja bucătari au defilat în fața juraților cu preparate delicioase de starter, main course și desert.

Cătălin Amarandei, concurentul finalist din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, a preparat un desert realizat din cremă de ciocolată cu glazură de ciocolată cu caramel și biscuite de cocos cu pralină de ciocolată.

article img
Cei mai buni bucătari din România jurizează preparatele finaliștilor Chefi la cuțite. Sursa foto: A1

Elena Matei, concurenta finalistă din echipa verde a lui Sorin Bontea, a realoizat mai multe tipuri de mousse, printre care și unul de ciocolată albă cu piper Sichuan, caramel cu miso și bezea italiană

Narcisa Birjaru, concurenta finalistă din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu, a considerat că îi va da gata pe jurați cu un mousse de ciocolată cu jeleu de mango și zmeură. Desertul a fost apreciat de jurați, care au scos telefonul și au pozat delicatesa, scrie A1.ro.

article img
Farfuria cu numărul 2 a fost cea mai apreciată de chefi și pozată de jurați. Sursa foto: A1.ro

În finala Chefi la cuțite sezonul 9, concurenții luptă pentru premiul de 30.000 de euro. Sezonul cu numărul 8 Chefi la cuțite a fost câștigat de către Ionuț Belei, care a plecat acasă cu marele premiu.

În finala Chefi la cuțite, preparatele vor fi jurizate de cei mai buni bucătari din România, printre care Chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu, Chef Antonio Passarelli, Chef Patrizia Paglieri, dar și alți bucătari renumiți în Capitală.