Narcisa Birjaru este câștigătoarea Chefi la Cuțite 2021. Finalista lui Cătălin Scărlătescu, val de mesaje negative

16 iunie 2021   Monden

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite, emisiunea culinară de la Antena 1, unde chefii jurați au fost Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Tânăra a primit un val de ură pe Instagram, cu mesaje negative, din partea mai multor persoane.

article img
Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite. Sursa foto: A1.ro

Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite 2021

Bucurie mare pentru echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu, căci Narcisa Birjaru a reușit să câștige Chefi la cuțite. Emisiunea a fost urmărită cu sufletul la gură, iar telespectatorii au reușit să-și vadă favorita finalistă.

Narcisa Birjaru a plecat acasă cu premiul cel mare, în valoare de 30.000 de euro, bani cu care, cel mai probabil, își va deschide o mică afacere. 

„Nu e de etnie, e ca nu ai meritat.”, i-a scris o tânără pe Instagram finalistei Chefi la cuțite. „Elena merita”, ”Nu meritai să câștigi”,  „Știu că-i regizat și ca este reality show, dar, totuși, Borleanu sau Amarandei trebuia să fie”, au mai comentat câțiva utilizatori ai platformei Instagram.

article img

Au fost însă și persoane care au încurajat-o pe Narcisa Birjaru după câștigarea marelui premiu la Chefi la cuțite. Tânăra a fost încurajată să nu urmărească și comentariile negative.

„Ai dovedit că meriți, fata Dâdraga! Nu asculta la ce spune lumea! Toate felicitările”,

„Felicitări, Narcisa! Un caracter frumos, să rămâi așa și să nu bagi hate-ul în seamă, mergi pe drumul tău că mergi bine!”,

„Bravo, Narcisa! Cum ți-am mai scris, pentru evoluția ta profesională e bine să faci liceul, poate unul chiar pe profil, pentru că nu se știe când o să ai nevoie și de diploma de Bacalaureat. Ca om, cartonul nu te ajută, eșți deja de toată isprava, sufletistă, muncitoare, dornică de a învăța mereu ceva nou. Nu te lua după cei care te critică, vezi-ți de treaba ta, îmbunătățește-te profesional și dă-le peste nas celor care au prejudecăți!”, au comentat câțiva dintre admiratori.

În finala Chefi la cuțite au ajuns Cătălin Amarandei, concurentul finalist din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, Elena Matei, concurenta finalistă din echipa verde a lui Sorin Bontea, și Narcisa Birjaru, concurenta finalistă din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu.

Sezonul cu numărul 8 Chefi la cuțite a fost câștigat de către Ionuț Belei, care a plecat, la rândul său, cu premiul de 30.000 de euro acasă.

Narcisa Birjaru a sărit în sus de bucurie în momentul în care a primit vestea că este câștigatoarea Chefi la cuțite. Gina Pistol a fost prezentă în finala show-ului culinar și a fost cea care i-a înmânat premiul.