Primele imagini cu Laurette plină de sânge și cu traumatisme grave, după bătaia încasată în camera groazei. Fotografii cu impact emoțional

16 martie 2021   Monden

Laurette Atindehou a fost bătută de un bărbat necunoscut într-un hotel din Capitală, după ce nu s-ar fi înțeles la bani, după o partidă de amor. Primele imagini cu mulatra plină de sânge și vănătâi au fost făcute publice.

article img
Laurette Atindehou. Sursa foto: Instagram

Primele imagini cu Laurette plină de sânge și cu traumatisme grave

După ce a scăpat din camera groazei, mulatra Laurette a fost de urgență la IML pentru a scoate certificat medico-legal care să dovedească faptul că a fost agresată.

Imaginile de după agresiune o arată pe mulatră plină de sânge, cu mâna dreaptă umflată, cu genunchii loviți, fără piele, cu traumatisme destul de dureroase, scrie click.ro.

article img
Atât de rău a fost bătută Laurette. Sursa foto: Click.ro

Laurette a ajuns pe mâna medicilor, inițial, la Spitalul Floreasca, după ce a fost mușcată până la sânge de bărbatul cu care s-a întâlnit în camera de hotel. Mulatra nu a prevăzut oroarea la care a fost supusă, mai ales că nu era la prima întâlnire cu bărbatul. 

Citește și: Filmarea terifiantă cu Laurette în timp ce strigă după ajutor din hotelul în care a fost bătută cu bestialitate „Deschide, că mă omoară”

article img
Laurette a fost mușcată de mână și a avut nevoi de îngrijiri medicale. Sursa foto: Click.ro

Ea a fost curtată de câteva luni de individ și s-au mai văzut într-un cadru public. De această dată, cei doi și-au dat întâlnire la hotel, pentru a se cunoaște mai bine,  spus Laurette. De cealaltă parte, agresorul susține că s-a văzut cu mulatra pentru un favor sexual contracost.

Bărbatul le-a spus anchetatorilor că s-ar fi înțeles cu bruneta pentru suma de 5.000 de euro, însă după ce partida de amor s-a încheiat acesta a considerat că mulatra nu merită mai mult de 300 de euro, de unde ar fi început și scandalul.

Citește și: Cristina Cioran, mărturisire neașteptată despre Laurette, după ce mulatra a fost bătută în camera de hotel

Laurette ar fi înşfăcat borseta cu bani a bărbatului, acesta ar fi lovit-o și astfel au început să se bată. Până la urmă, mulatra a început să urle după ajutor, după cum și înregistrările video/audio o demonstrează.

În acest caz s-a deschis o anchetă care să stabilească vinovații, dar și termenii în care cei doi s-au întâlnit în camera de hotel aleasă tocmai de Laurette, culmea, pentru că știa locația și se simțea în siguranță acolo.