Oana Roman și Marius Elisei, divorțați, dar împreună. Ce au dezvăluit după semnarea actelor

16 februarie 2021   Monden

Oana Roman și Marius Elisei au pus punct în mod oficial relației lor de iubire. În ultima perioada, cei doi au jubilat intre o relație de iubire, prietenie, despărțiri și împăcări. Ultima separare a dus și la semnarea actelor de divorț. Cu toate astea, cei doi au rămas împreună.

article img
Oana Roman și Marius Elisei au divorțat. Sursa foto: cancan.ro

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat

Fiica fostului premier al României este din nou libera, după ce a pus lacat relației de iubire cu soțul ei și totodată tatăl fiicei sale.

După lungi discuții, certuri ai repetate împăcări, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat. Până la urma, cei doi au îngropat securea războiului și au ales să rămână colaboratori, chiar daca nu mai sunt împreună.

Foștii soți au deschis o afacere în timpul relației lor, afacere la care Oana renunțase în urma cu 2 luni, după ce s-a despărțit de Marius Elisei.

Înainte să dea cu subsemnatul la notar pentru de divorț, cei doi s-au înțeles să duca afacerea mai departe împreună și să fie colaboratori în continuare, pe principiul să facă bani și stanga, și dreapta, că i au o fetiță amândoi de crescut.

Citește și: Ce spune Alex Bodi dupa ce Bianca Dragusanu a facut publice imaginile cu ea batuta de afacerist

În condițiile date, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat, însă au rămas tot împreună, cel puțin pe plan profesional, dar și pentru creșterea micuței Iza, de 6 ani. Oana Roman își dorește că deja fostul soț, Marius Elisei, să fie prezent în viață fiicei sale, motiv pentru care vă putea veni oricând dorește în casa care până nu demult a fost căminul lor conjugal.

După ce au divorțat, vedeta tv și fostul partener de viață s-au filmat și au făcut declarații pe subiect.

Primele declaratii dupa divort

„Suntem împreună, deși nu mai suntem soț și soție. De ieri am semnat actele de divorț, amiabil”, își începe Oana mărturia.

„Amiabil pentru că așa mi se pare și normal să se încheie, chiar dacă la unii există ceva la mijloc mai mult. E bine să se termine frumos și într-un mod civilizat, mai ales că atunci când închei, trebuie să închei că și cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație. Noi am început într-un mod frumos”, continua Marius Elisei.

Citește și:  Povestea din spatele scuzelor lui Justin Timberlake adresate lui Britney Spears și Janet Jackson. Cu ce a greșit artistul?

„Am ales să terminăm această căsnicie amiabil, am semnat la notar actele de divorț, cât și pentru custodia Izabelei, care este comună. Vom avea grijă împreună de ea. Domiciliul vă fi aici la ea acasă, pentru că asta e casa în care a crescut”, mai spune fiica fostului premier al României.

„Și este normal că copilul să crească lângă mama, pentru că așa e normal”, aproba Marius Elisei.

„Eu mă bucur foarte mult că am reușit asta. Că rămânem în primul rând părinți pentru Izabela și în al doilea rând prieteni. Vom și colabora profesional”, a mai spus Oana Roman.

Relația Oanei Roman, zdruncinată de incompatibilități

Toată lumea știe că fiica fostului premier al României este o persoană cu carte, a terminat studiile la Sorbona, în Franța, colegiu de elită, mai ales pentru lumea bună, așa că este locul în care merg numai copii de demnitari sau cu mulți bani în conturi.

Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei pe 15 iunie 2014. Fostul soț al vedetei este un tânăr simplu, fără studii sau cunoștințe avansate în vreun domeniu anume, cu o viață total paralelă de a fostei prezentatoare.

Chiar și așa, Oana s-a îndrăgostit de Marius și au conceput-o pe Iza, au rămas împreună la bine și la greu, Marius fiind chiar șofer pe Uber o perioadă pentru a susține familia. 

Iată însă că relația lor nu a mai durat mult și s-a stins odată cu trecerea timpului. Ce-i drept, cel mai probabil și diferențele culturale au făcut diferența în relația de iubire, care, până la urmă, sunt foarte importante în orice cuplu.

Cei doi au rămas, însă, prieteni, de dragul fiicei lor, dar și pentru afacerea pe care au început-o împreună.