Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună. Imaginile care au făcut deliciul fanilor

5 martie 2021   Monden

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au întâlnit, iar admiratorii celor doi i-au putut vedea din nou împreună. Cei doi au fost în emisiunea Neatza, unde artista a venit să-și prezinte noul single Intens.

article img

Lidia Buble și Răzvan Simion, împreună la Neatza

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură reacția celor doi foști iubiți în platoul emisiunii unde s-a și aprins dragostea lor în urmă cu 7 ani, pe vremea când moderatorul tv era căsătorit cu Diana Simion, împreună cu care are doi copii.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, pictorial provocator. Imaginea cu care îl va bulversa până și pe Gabi Bădălău / Foto

Iată că la câteva luni de la despărțirea dintre Răzvan Simion și Lidia Buble, cei doi s-au revăzut după o lungă perioadă la tv, în aceeași emisiune. În realitate, cântăreața și prezentatorul de la Neatza se văd mai des, poate chiar săptămânal, asta pentru că el este încă managerul vedetei.

article img

Răzvan Simion se ocupă de tot ce înseamnă contractele Lidiei Buble, fie că vorbim de publicitatea online sau offline, ori concerte. Așadar, surpriza a fost mai mult pentru fani, cei care încă mai speră la o împăcare între cei doi.

Lidia Buble și-a prezentat noul single Intens, melodie despre care spune că este exact pe sufletul ei, așa cum menționează de fiecare dată despre orice piesă lansată.

„Mi-am făcut canal de Youtube, am pus piesa acolo. Să apățați pe clopoțel ca să fiți anunțați de fiecare dată când o să postez hrană pentru suflet. Când zice ridică-mă de jos, mă ia capul. În rest, am făcut bine, foarte bine”, a mărturidit Lidia Buble în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani.

Melodia Intens a fost auzită prima dată la Radio Zu, iar pentru că deja se bucură de succes este deja difuzată atât la tv, cât și pe online. Fanii au felicitat-o pe Buble atât pentru voce, cât și pentru videoclipul piesei Intens.

Lidia și Răzvan Simion, despărțire cu prietenie în 2020

Chiar cu două zile înainte de ziua de naștere a artistei, Răzvan Simion a  făcut un mesaj public prin care anunța despărțirea de cea care i-a fost amantă, iubită, iar apoi cea cu care și-a unit destinele într-un cadru simbolic de poveste pe o insulă exotică. Cei doi s-au cunoscut la un concert, la Sărbătoarea Castanelor. Cea care a făcut primul pas, deși atunci era căsătorit, a fost Lidia Buble. Ulterior, cei doi au început să se întâlnească pe ascuns, au fost prinși de paparazzii CANCAN.ro, după care Răzvan Simion a anunțat public că s-a despărțit de soția lui.

Citește și: Sore, schimbare de look spectaculoasă. E plină de tatuaje și a slăbit foarte mult / Video

Prezentatorul de la Neatza și-a oficializat relația cu Lidia Buble, de care s-a despărțit după 5 ani în iunie, chiar pe 8 iunie, cu o zi înainte de ziua de naștere a cântăreței. Cei doi își făceau planuri de căsătorie, însă Răzvan Simion nu a fost pregătit de încă un mariaj, ori alți copii, fiind deja tatăl Iancăi Simion, deja adolescentă, și a lui Tudor, și el în vârstă de 12 ani. 

Fosta soție a moderatorului tv s-a mutat la Timișoara împreună cu cei doi copii, unde și-a ridicat casă, s-a îndrăgostit și urmează să se căsătorească. Lidia Buble nu și-a refăcut viața alături de nimeni, însă nu același lucru îl putem spune și despre Răzvan, care a fost pozat cu altă femeie, încă iubita lui, la doar 2 luni de la despărțirea de cântăreață.