Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram. Vedeta nu a mai rezistat de dorul lui / Foto

14 februarie 2021   Monden

Lidia Buble a avut o reacție necontrolată pe Instagram, a început să plângă și a făcut o mărturisire neașteptată. Fire sensibilă și emotivă, cântăreața s-a emoționat și a spus că nu mai poate de dorul lui. Despre cine să fie vorba? Ei bine, artista a povestit tot.

article img

Lidia Buble, în lacrimi pe Instagram

Cântăreața nu a mai rezistat și a început să plângă după ce sora ei, Lorena, i-a trimis un filmuleț cu Bublișor, cățelușul ei, care se află în grija familiei de la Deva.

Din cauza timpului limitat pe care îl are și faptul că este mereu pe drumuri, artista a realizat că nu are timp să aibă grijă de animal așa cum a sperat, motiv pentru care i l-a dat mamei sale. Cățelușul este pe mâini bune și îngrijit cu atenție, mai ales că și sora vedetei cea mică, Lorena, îl îndrăgește și chiar doarme cu el în pat.

article img
Lidia Buble a nceput să plângă pe InstaStory după Bublișor. Sursa foto: Instagram

Citește și: Adelina Pestrițu, în doliu. Anunțul care a întrisat pe toată lumea: „Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot”

După ce adolescenta i-a trimis un clip cu animalul în timp ce i se făcea baie, Lidia Buble a izbucnit în lacrimi pe Instagram. „Lorena, ce mi-ai făcut, m-ai făcut să plâng. Deci nu am mai putut. A învățat si să înaote Bubli, nu mai pot de dorul lui”, a mărturisit artista.

Lidia Buble, urmărită de 1,3 milioane de oameni pe Instagram

Pentru că e în pană de concerte din cauza pandemiei, artista este foarte activă pe rețelele de socializare, unde face diferite campanii pe bani frumoși. De altfel, de când s-a despărțit de Răzvan Simion, după 5 ani de relație, blonda iese mai des în oraș, cel mai des fiind văzută în compania Denisei Potecaru.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în vara anului 2020, deși toată lumea credea că cei doi vor ajunge în fața altarului. Cu toate că nimeni nu se aștepta, artista și prezentatorul de la Neatza au rămas prieteni, iar el a rămas managerul ei în continuare, fiind cel care se ocupă de tot ce ține de imaginea vedetei.