#Alex Bodi

Cât de frumoasă s-a făcut Daria Radionova după ultima intervenție estetică. Logodnica lui Alex Bodi arată ca o zeiță

27 februarie 2021   Monden

Daria Radionova face furori pe străzile din București, căci arată ca un fotomodel. Frumoasa rusoaică are fizionomia schimbată, după ce a apelat la medicina estetică și tratamentele faciale estetice. Iubita lui Alex Bodi este extrem de frumoasă și reușește să atragă toate privirile.

article img
Alex Bodi, alături de Daria Radionova. Sursa foto: Instagram

Omul de afaceri din Mediaș a avut femei una și una, însă dintre toate a rămas cu Daria Radionova, o milionară stabilită în Londra, în vârstă de 27 de ani, care i-a stat alături în ultimele luni.

Daria Radionova, schimbată de la operațiile estetice în bine

Tânăra este adepta intervențiilor estetice, motiv pentru care, recent, și-a făcut o schimbare la față. În urma unei intervenții minim invazive, ea și-a făcut ochii de pisică, însă și-a schimbat și forma sprâncenelor, ceea ce o face și mai atrăgătoare.

Citește și: Dana Budeanu a dezvăluit drama pe care o poartă în suflet de doi ani. Suferința pe care o va ține în suflet toată viața / Video

Schimbările produse îi scot ochii albaștri în evidență frumoasei Daria Radionova, iar imaginile postate pe Instagram dovedesc acest lucru. Iubita lui Alex Bodi a publicat o fotografie în care apare în curtea reședinței lui afaceristului din zona Tunari, sprijinită de o mașină de lux, cu un buchet mare în brațe, primit de la logodnicul ei.

article img
Daria Radionova. Sursa foto: Instagram

Daria Radionova seamănă cu o vedetă de la Hollywood cu noul look, iar schimbarea a fost intens apreciată și de fani, care i-a lăsat cometarii și like-uri la poză. „Daria ești tânără, frumoasă și iubită 😍 Ce îți poți dori mai mult 🤔 cam nimic, le ai pe toate !! ❤️”, i-a scris o prietenă de pe Instagram, șatenei.

„Din ce in ce mai frumoasa❤️/Cel mai frumos cuplu!❤️❤️”, i-au mai scris fanii de pe internet.

Daria Radionova, femeia care i-a luat locul Biancăi Drăgușanu în viața lui Alex Bodi

Frumoasa rusoaică stabilită în Londra, s-a cunoscut cu omul de afaceri în luna februarie 2020, în Londra, pe vremea când acesta era încă în mariaj cu Bianca Drăgușanu. Milionarului i-a picat cu tron tânăra de 27 ani, motiv pentru care nu a stat prea mult timp la discuții și a cucerit-o instant. 

Acesta a omis s-i spună că e căsătorit și are o relație în România. Luat de val, Alex Bodi a avut două relații de iubire în paralel. De cele mai multe ori, omul de afaceri se întâlnea cu Daria atunci când se despărțea de Bianca Drăgușanu. Vedeta tv a aflat de idila soțului ei, iar cei doi s-au despărțit, iar ulterior au divorțat. 

Relația dintre Bodi și Bianca nu s-a sfârșit aici. Cei doi au mai continuat câteva luni de iubire cu scandal presărat cu bătăi, după care și-au spus adio pentru totdeauna. Acum, milionarul și fosta prezentatoare tv sunt în război, se judecă prin tribunale, timp în care Daria Radionova i-a fost alături și continuă să-l sprijine pe afacerist.