#Bianca Drăgușanu

Fosta soție a lui Alex Bodi o dărâmă pe Bianca Drăgușanu. Iulia Sălăgean, dezvăluiri de senzație: „Este moartă” / Video

18 februarie 2021   Monden

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Sălăgean, s-a certat cu Bianca Drăgușanu, iar la câteva zile după „divorțul” dintre cele două foste bune prietene, blonda a fost la Capatos să facă dezvăluiri despre ex prezentatoarea tv.

article img

Fosta soție a lui Alex Bodi s-a certat cu Bianca. Dezvăluiri de senzație!

Iulia Sălăgean a oferit un interviu pentru emisiunea XNS, moderată de Dan Capatos, unde a vorbit despre relația cu Bianca Drăgușanu, influența sa asupra ei, dar și despre motivele care au dus la cearta dintre cele două.

Citește și: Lora s-a vaccinat împotriva coronavirus. Imagini cu artista în timp ce i se administrează injecția și reacția ei imediată / Foto

„Ea când s-a cunoscut cu Alex știa că el este căsătorit și că nu are o relație terminată sau nefericită. Ea le-a spus nașilor noștri de cununie, care nu sunt Adrian Tâmplaru și soția lui, că el nu va fi pentru mult timp căsătorit. Deci nu i-a păsat. Nașii noștri au fost prieteni și cu ea”, a declarat Iulia Sălăgean, despre cum Bianca Drăgușanu i-a distrus căsătoria.

Cu toate că vedeta tv este cea care a despărțit-o de Alex Bodi. Cele două femei au devenit prietene în timp. Fosta soție a lui milionarului din Mediaș a mărturisit că diva tv s-a apropiat de ea încetul cu încetul și că a fost singura care i-a fost alături în perioada în care afaceristul a fost închis. De asemenea, Iulia Sălăgean a povestit că Bianca a început să o cheme în oraș dinainte, să iasă împreună și să se vadă tot mai des, apoi au urmat și pozele pe rețelele de socializare.

Citește și: Video cu Bianca Drăgușanu în timp ce își pune viața în pericol pe autostradă. Primele declarații ale vedetei

„Ele s-au împrietenit după ce în relația ei, a Biancăi, au început violențele. Bianca a avut nevoie de un aliat și așa s-a împrietenit de Iulia. A folosit-o. Acum ea și-a dat seama că a fost folosită și și-a spus și ea punctul de vedere”, a spus Capatos în emisiunea pe care o moderează la Antena Stars.

„Am aflat că ea nu era prietenă cu mine, că totul era fals. Ea voia să se răzbune pe Alex. Mă vorbea de rău. Spunea că sunt săracă, tot ce putea să zică, zicea. Ea acum postează tot felul de chestii cu hiene și trădări. Ea nu este prietenă cu mine, din partea mea a fost totul pur și real. Ea este un pic mai perversă. Nu mi-am dorit să apar. A spus că ea m-a mutat în complex, unde stau acum, ceea ce nu este adevărat. Eu am iertat-o pentru tot și am considerat-o prietena mea, dar nu a fost.

Îmi spunea să ne vedem și că vorbim, dar apoi nu mai dădea niciun semn, de exemplu. Vedeam pe Instagram, dar ce puteam să zic eu. Mie mi-a zis prietenul ei de ani buni lucruri despre ea. Și mi-am dat seama că are dreptate.

Eu am fost chiar prietenă cu ea și o sfătuaim în anumite lucruri. Chiar dacă avea scăpări de gelozie față de Daria și posta lucruri am pus-o să șteargă tot. În relația cu Gabi Bădălău el a pus-o pe primul loc după copii ei”, a declarat Iulia la Capatos.

Bianca i-a furat bani Iuliei Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi

„Am aflat că este geloasă cu mine în legătură cu ultimul ei iubit. Am auzit-o cu urechile mele într-o criză de gelozie într-un moment înc are Gabi i-a spus să cheme mai multă lume să ne vedem și când a zis numele meu a explodat. 

O altă chestie cu care m-a trădat a fost după ce a vândut o mașină de-a mea și mi-a spus un preț, când de fapt a vândut-o cu alți bani și a împărțit banii cu prietenul nostru care a vândut mașina. Apoi m-a ajutat să cumpăr o mașină și iar mi-a zis un preț, când de fapt a costat mult mai puțin. Și de data asta și-a împărțit banii”, a declarat Iulia la Capatos.

„Ea tratează oamenii ca pe niște jocuri, îi folosește cât are nevoie de ei. Asta am realizat eu după tot ce s-a întâmplat, după toate lucrurile în care a vrut să mă influențeze. Eu am fost reală, ea a fost falsă, pentru mine Bianca nu mai există, este moartă pentru mine.

Nu are principii, nu are onoare. Îmi susțin părerea. Este adevărul, chiar dacă este unul crunt. Este șocant ce s-a întâmplat în acea zi. Pentru mine nu contează nimic, toate afirmațiile pe care le face sunt pentru ca ea să meargă mai departe, nu pentru alții”, a declarat Iulia, la finalul interviului.