România, în lacrimi, după reprezentația lui Cornel Marin, concurentul fără mâini de la Românii au talent! Drama din spatele apariției sale

9 februarie 2021   Monden

Cornel Marin, concurentul fără mâini de la Românii au talent, are o poveste de viață impresionantă. Tânărul talentat a reușit să facă jurații să lăcrimeze, iar publicul să-l voteze, pentru că are o voință de fier și un talent nemărginit.

article img
Cornel Marin de la Românii au talent. Sursa foto: Pro TV

Concurentul de la Românii au talent a dovedit că orice este posibil. Cornel Marin nu are brațe, însă asta nu l-a împiedicat să realizeze picturi greu de realizat până și de un pictor. Tânărul și-a fructificat talentul, deși nu are antebrațe și reușește să impresioneze zi de zi o lume întreagă cu realizările sale în pictură. 

Citește și: Mihaela Rădulescu, decolteu amețitor La Măruță. Smiley și Pavel Bartoș: „Stai aplecată, că se aude mai bine. Mai aplecată”

Deși nu are mâini, Cornel Marin desenează cu gura. Iar picturile sale sunt demne de expoziție. Juraților nu le-au venit să creadă că există așa ceva, că un om poate fi atât de talentat și să realizeze adevărate opere de artă.

Este clar că acest concurent de la Românii au talent este cu adevărat înzestrat și poate să realizeze picturi uimitoare, pe care oricine și le poate dori.

article img
Picturile lui Cornel Marin au impresionat România. Sursa: Pro TV

Cornel Marin, concurentul fără mâini de la Românii au talent, poveste impresionantă de viață

Tânărul de la Românii au talent a povestit drama vieții sale. Cornel Marin a trecut prin mai multe situații tragice, moartea fratelui său și cumpăna prin care a trecut în urma căreia a rămas fără mâini. 

Concurentul talentat a vrut să-și ia viața, însă până la urmă a reușit să-și facă o familie. Acum, el apare la Românii au talent, unde a impresionat toată țara cu povestea sa, dar și cu ambiția și talentul său rar întâlnit.

Citește și: A început Românii au talent. Schimbarea majoră făcută în cadrul show-ului de la Pro TV / VIDEO

Unii oameni au totul în viață și nu reușesc să se adune, alții trăiesc fără mâini și picioare, fără glas sau văz, însă se mobilizează și se luptă pentru ceea ce înseamnă viață. Orice este posibil, iar Cornel Marin este dovada vie în acest sens.

„Când încep să pictez, intru cu totul într-o altă lume. La vârsta de 7 ani m-am îndepărtat de tatăl meu. Fratele meu de 8 ani a pierdut animalele pe câmp și, de atunci, nu l-am mai văzut. I-a fost frică să se întoarcă, l-au găsit mort după ceva timp, l-au omorât pe câmp. Mama noastră a făcut un șoc.

Aveam 17 ani când m-am electrocutat. După ce am ieșit din comă, nu știam ce se întâmplă cu mine, aveam mâinile negre și nu realizam ce se întâmplă. M-au băgat în operație și mi-au tăiat mâna stângă. Nu după mult timp, mi-au tăiat-o și pe cea dreaptă. A stat 11 luni în spital. Nu știam cum să mă descurc singur, mă gândeam să îmi iau viața.

După ce am ieșit din spital, am întâlnit pe cineva, mă îndrăgostisem. S-a născut fetița mea și atunci am simțit că am o a doua șansă la viață și am început să desenez. Pictura e foarte importantă pentru mine, că îmi pot întreține familia”, a mărturisit concurentul fără mâini de la Românii au Talent.