Cele mai tari faze din emisiunea lui Măruță, după ce a fost înlocuit de Smiley și Pavel Bartoș / VIDEO

6 februarie 2021   Monden

Smiley și Pavel Bartoș formează unul dintre cele mai tari cupluri de prezentatori de divertisment. Cei doi au prezentat, mai nou, și emisiunea lui Cătălin Măruță, dat fiind faptul că moderatorul tv este izolat după ce a fost infectat cu COVID-19, iar în platoul tv a fost un adevărat show.

article img
Smiley și Pavel Bartoș l-au înlocuit pe Măruță în emisiune. Sursa foto: captură Pro TV

Emisiunea lui Cătălin Măruță a debutat vineri, 5 februarie, cu o atmosferă destinsă, total diferită față de cum s-au așteptat telespectatorii, cu surprize inedite.

Una dintre surprizele pe care producătorii le-au avut pentru cei de acasă a fost integrarea lui Smiley și a lui Pavel Bartoș în echipa emisiunii. Pentru că prezentatorul Cătălin Măruță este infectat cu noul coronavirus, vedetele de la Românii au talent au venit să-i întindă o mână de ajutor, iar emisiunea să aibă o altă dinamică de această dată.

Citește și: A început Românii au talent. Schimbarea majoră făcută în cadrul show-ului de la Pro TV / VIDEO

Rezultatul a fost un succes garantat, pentru că atât Smiley, cât și Pavel Bartoș au început show-ul după amiezii cu o serie de glume specifice lor, iar apoi s-au înfruptat într-un platou cu slănină și alte bunătăți tradiționale.

Îmbrăcați sport și foarte lejer, cei doi prezentatori de la Românii au talent s-au purtat în platoul emisiunii La Măruță de parcă erau acasă, între prieteni, și le-au dat celor prezenți, dar și celor de acasă o stare de confort maxim.

„Bravo, mă bucur că vă simțiți bine astăzi acolo în platou. Aveți slăninuță, aveți brânzică, cepuță. Aveți de toate. Smiley și Pavel, vă mulțumesc pentru că ați vrut să veniți să întindeți o mână de ajutor  pentru ca emisiunea să meargă mai departe. Va fi o emisiune senzațională așa la început de weekend.

Avem o echipă senzațională, echipa emisiunii, care astăzi o să vă placă, oameni buni, ce lucruri faine v-au pregătit. O să vedeți. Mă bucur că îi văd pe oamenii ăștia că mănâncă.”, le-a transmis Cătălin Măruță celor doi colegi din Pro TV, de pe canapeaua de acasă, din izolare.