Adelina Pestrițu, în doliu. Anunțul care a întrisat pe toată lumea: „Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot”

14 februarie 2021   Monden

Adelina Pestrițu trece prin clipe grele, este în doliu și a făcut anunțul pe Instagram. Vedeta nu își revine după pierderea suferită. Deși suferă și este dărâmată, bruneta încearcă să-și ascundă durerea și să nu plângă în fața fanilor de pe rețeaua de socializare.

article img

A murit cățelușa Nobby. Adelina Pestrițu, în doliu!

În urmă cu câteva zile, Nobby, cățelușa influencerei a făcut un atac cerebral din care nu și-a mai revenit. Bruneta spera ca animalul să revină în casa ei, după ce a primit tratament medicale și chiar a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Din păcate, Nobby nu și-a mai revenit în urma atacului cerebal, iar medicul veterinar, un fin de-al vedetei, a anunțat-o că micuța Nobby a încetat din viață.

article img
Adelina Pestrițu, alături de Nobby. Sursa foto: Instagram

Citește și: Povestea din spatele scuzelor lui Justin Timberlake adresate lui Britney Spears și Janet Jackson. Cu ce a greșit artistul?

Adelina Pestrițu este distrusă de durere, a lăsat un mesaj prin care își exprimă pierderea suferită și speră să-și revină după această perioadă greu încercată.

„Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire.

Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby”, este mesajul  Adelinei Pestrițu, după ce Nobby a murit.

Vedeta de pe Instagram era foarte atașată de cățelușa ei

article img
Mesajul Adelinei Pestrițu, după moartea lui Nobby. Sursa foto: Instagram

În urmă cu 11 ani, Nobby și Adelina Pestrițu s-au cunoscut pentru prima dată, după ce bruneta luat-o dintr-un centru din Câmpina. Animalul trăia în condiții greu de suportat, iar bruneta a salvat-o la timp. Totul a pornit de la o discuție cu Nuami Dinescu,c are îi povestea despre acest câine care i-a ținut companie în ultimii 11 ani.

Citește și: Adevărul despre despărțirea dintre Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu. Declarațiile care schimbă totul / Video

Adelina Pestrițu a povestit la un an după ce a adoptat-o pe Nobby că nu mai poate trăi fără ea, iar moartea ei ar fi cu adevărat devastatoare pentru ea. Acest lucru, din păcat, s-a întâmplat, iar acum bruneta este în doliu.

„Eram la o emisiune, eram la filmări și Nuami Dinescu povestea la masă despre un câine oropsit, că i se dă din joi în Paște de mâncare, că are PH-ul schimbat la blăniță din cauza mizeriei în care e ținut și nu se găsește nimeni să-l ia.

Atunci, știam că am nevoie de un suflet lângă mine, eram singură și imediat m-am urcat în mașină cu Nuami, am mers la Câmpina, am luat-o, direct în brațe mi-a sărit, Nobby a simțit că urmează să aibă o viață bună și am dus-o la salon, am înfrumusețat-o instant.

Chiar îmi amintesc că stătea lângă o pisicuță și nu-i făcea nimic, era foarte speriată, se uita timidă.

Acum, dacă le vede, nu mă pot înțelege cu ea, se transformă, e pitbull. Nobby este viața și sufletul meu, dacă ar păți ceva nu cred că mi-aș mai reveni din șoc”, a declarat, într-o emisiune tv, Adelina Pestrițu, în urmă cu 10 ani.

Adelina Pestrițu, influencer cu 1,6 milioane de fani pe Instagram

Vedeta tv a renunțat de câțiva ani la televiziune în favoarea meseriei de influencer. Contul de Instagram a crescut cu fiecare zi care a trecut, iar în prezent, bruneta are peste 1,6 milioane de urmăritori.

Adelina Pestrițu este asaltată de diferite firme care doresc să facă publicitate prin intermediul contului ei de socializare. Ea este plătită cu bani grei pentru a promova produsele unor brand-uri cunoscute sau necunoscute.

Influecera are chiar și o echipă de marketing care se ocupă de imaginea ei și îi caută contracte de imagine, iar afacerea pare că merge chiar bine.

Ea s-a mutat de câteva luni într-o casă nouă, conduce un bolid de lux și are o viață de familie fericită. Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea și împreună au o fetiță pe nume Zenaida, în vârstă de 3 ani.