ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Desertul de senzație din finala ”Chefi la cuțite” / Foto

Publicat:
2 minute

Finala ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1, a fost urmărită cu sufletul la gură. Chiar la începutul ediției, unul dintre finaliști a surprins pe toată lumea cu desertul realizat. Chefii au scos telefoanele să pozeze preparatul.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Sursa foto: A1.ro

Desertul de senzație din finala Chefi la cuțite

Una dintre cele mai urmărite emisiuni despre mâncare din România s-a terminat pe 16 iunie 2021. Seara a început cu emoție, dar mai ales cu multă pricepere din partea celor trei finaliști rămași în concurs.

Finala Chefi la cuțite i-a avut ca ultimi concurenți în show-ul culinar pe Cătălin Amarandei, Elena Matei și Narcisa Birjaru. Cei trei deja bucătari au defilat în fața juraților cu preparate delicioase de starter, main course și desert.

Cătălin Amarandei, concurentul finalist din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, a preparat un desert realizat din cremă de ciocolată cu glazură de ciocolată cu caramel și biscuite de cocos cu pralină de ciocolată.

Cei mai buni bucătari din România jurizează preparatele finaliștilor Chefi la cuțite. Sursa foto: A1

Elena Matei, concurenta finalistă din echipa verde a lui Sorin Bontea, a realoizat mai multe tipuri de mousse, printre care și unul de ciocolată albă cu piper Sichuan, caramel cu miso și bezea italiană

Narcisa Birjaru, concurenta finalistă din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu, a considerat că îi va da gata pe jurați cu un mousse de ciocolată cu jeleu de mango și zmeură. Desertul a fost apreciat de jurați, care au scos telefonul și au pozat delicatesa.

Farfuria cu numărul 2 a fost cea mai apreciată de chefi și pozată de jurați. Sursa foto: A1.ro

În finala Chefi la cuțite sezonul 9, concurenții luptă pentru premiul de 30.000 de euro. Sezonul cu numărul 8 Chefi la cuțite a fost câștigat de către  Ionuț Belei, care a plecat acasă cu marele premiu.

În finala ”Chefi la cuțite”, preparatele vor fi jurizate de cei mai buni bucătari din România, printre care Chef Orlando Zaharia, chef Ștefan Popescu, Chef Antonio Passarelli, Chef Patrizia Paglieri, dar și alți bucătari renumiți în Capitală.

Câștigătoarea emisiunii ”Chefi la cuțite” a fost, până la urmă, Narcisa Birjaru, care a fost desemnată cel mai bun bucătar din ediția cu numărul 9.

„A scos notă după notă, este foarte bună.”, a spus Cătălin Scărlătescu. „Mie îmi place foarte mult stilul ei de gătit, pentru că pune foarte mult suflet în ceea ce face, pune suflet în ce gătește.”, a continuat Florin Dumitrescu.

Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Stil de viață
Zodiacul chinezesc în luna Mai. Dragonii sunt expuși riscurilor
Actualitate
De ce a fost operat, de fapt, Florin Piersic la Cluj, după ce i s-a făcut rău pe scena teatrului
Divertisment
Ținutele cu care Violeta Bănică a făcut furori la Gala „Nu există nu se poate”, organizată de Andreea Marin. Fiica celebrei prezentatoare TV a furat toate privirile la doar 17 ani
Actualitate
Cine este și cum arată argentinianca de 60 de ani încoronată Miss Universe Buenos Aires. Ce face, de fapt, Alejandra Marisa, ca să arate atât de bine. Obiceiul care te întinerește sigur
Divertisment
Daniela Gyorfi a întors toate privirile la petrecerea Unica. Artista a apelat la un truc genial ca să pară mult mai tânără și a fost de nerecunoscut
Actualitate
Carmen Iohannis, schimbare totală de stil, după ce a fost dur criticată că poartă rochii scurte. Cu ce s-a îmbrăcat, de fapt, Prima Doamnă în Coreea
Actualitate
Video chiar cu clipa în care strada din Slănic Prahova se surupă și apare craterul de aproape trei metri adâncime, pe o suprafață de 60 de metri: „Mi-am dat seama cât de grav este acum, pare că se îndreaptă sper bloc”
Actualitate
Controverse după declarația lui Marcel Ciolacu: "Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți" - VIDEO
Stil de viață
Motivul uimitor din spatele gestului. De ce scriu Milenialii în conversații cuvântul „Lol”. Este un gest tipic acestei generații