„Chefi la cuțite” salarii: care a fost cel mai bine plătit jurat. Cât câștigau, de fapt, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Plecarea neașteptată a celor trei jurați Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu de la  „Chefi la Cuțite” provoacă nu doar schimbări în peisajul media, ci și implicații financiare semnificative, reflectate în pierderi și câștiguri diferite pentru protagoniști și pentru Antena 1.

„Chefi la cuțite” salarii: jurații câștigau sume considerabile. Foto: România TV

Despărțirea juraților de calibru Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de la show-ul de televiziune bine cunoscut în România, "Chefi la Cuțite", a stârnit nu numai valuri în comunitatea fanilor. Postul Antena 1, cel care a găzduit emisiunea de-a lungul a 12 sezoane, rămâne acum în căutarea unei noi direcții, în contextul în care sezonul 13 urmează să fie difuzat în anul 2024, iar cel de-al 12-lea se află încă în derulare.

Protagoniștii Sorin Bontea, notabil și pentru victoria sa la „Asia Express" alături de Răzvan Fodor, și cu o cifră de afaceri uluitoare în ultimul an fiscal de 1.350.000 lei și un profit de peste 1.115.000 lei, pare să fie cel mai prosper dintre cei trei jurați de la „Chefi la cuțite”. Perioadele de filmare îi aduc acestuia un venit lunar de peste 3.000 de euro.

Cătălin Scărlătescu urmează cu un venit estimat la 2.500 de euro pe lună, iar Florin Dumitrescu, deși nu s-au specificat cifre exacte din partea show-ului, se menționează că obține aproximativ 10.000 de euro lunar printr-un contract de imagine cu un retailer de anvergură pe piața românească.

Antena 1 a marcat acest moment printr-un anunț neașteptat că va renunța la serviciile oferite de cei trei jurați din sezonul 13 „Chefi la cuțite”. CEO-ul Antena Group, Mihai Ioniță, a exprimat surprinderea față de decizia de ultim moment a chefilor, subliniind faptul că echipa se afla într-un stadiu avansat de pregătire pentru filmările sezonului următor și că încă exista o relație contractuală cu cei trei.

Ca motiv al despărțirii, chefii au menționat starea de oboseală, chiar dacă au avut parte de o pauză de șase luni între sezoane. Mona Segall, producătorul show-ului, a confirmat, de asemenea, situația prin prisma acestei epuizări resimțite de jurați.

Despărțirea vine și cu consecințe financiare pentru jurați, având în vedere că, conform fanatik.ro, aceștia câștigau în jur de 50.000 de euro pe an de pe urma emisiunii, care, pe lângă beneficiul financiar, le-a oferit și o semnificativă expunere publică.

Dincolo de cifrele exacte, scenariul actual ne aduce în fața unor întrebări despre cum va evolua show-ul „Chefi la Cuțite” fără trio-ul de jurați atât de îndrăgit de public și ce impact va avea această schimbare asupra viitoarelor proiecte culinare de televiziune. Va reuși Antena 1 să găsească înlocuitori pe măsură sau se va îndrepta către un nou concept al show-ului?
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine

Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal Divertisment
Cât de mult s-a schimbat viața Gianinei Corondan, prezentatoarea cu ochi de cristal
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații Actualitate
120 de ani s-au scurs în 10 luni. Podul de la Brăila de jumătate de miliard de euro intră iar în reparații
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani Actualitate
România, ca în Vestul Sălbatic. Tânăr din Baia Mare, împușcat în stradă de un adolescent de 16 ani
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat” Actualitate
Cum reacționează Israelul după atacul Iranului. Liderii lumii condamnă: „Este o escaladare gravă a situației, în niciun caz acceptabilă, de înțeles sau de tolerat”
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual.
Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa Interesant
15 aprilie, ziua în care s-a născut marele Leonardo da Vinci. A fost acuzat de sadomie, iar Freud l-a făcut homosexual. Pictorul renascentist a avut o dorință neobișnuită la moartea sa
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat” Actualitate
Motivul pentru care emisiunea „În gura presei” a fost scoasă din grila de programe. Reacția lui Mircea Badea: „Atac ilegal și neprovocat”
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer Actualitate
Kate Middleton, diagnosticată cu o nouă afecțiune, după ce a aflat că suferă de cancer
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv Actualitate
Adevărul despre românul din Tecuci care îi spală mașinile Regelui Charles. Cine este, de fapt, Eugen Tudose: „De la 12 până la 14 ani am trăit fără curent electric” / „În Londra am dormit două săptămâni într-o stație de mijloc de transport”. Exclusiv
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu” Actualitate
VIDEO Șase morți în urma unor înjunghieri în masă. Un bebeluș de 9 luni și mama lui, tăiați. Liderii din întreaga lume, inclusiv Regele Charles și Papa de la Roma, îngroziți: „A fost un carnagiu”