Cu ce se ocupă, de fapt, mama lui Theo Rose. Artista a făcut abia acum anunțul

Publicat:
6 minute

Theo Rose (26 de ani) a fost prezentă în podcastul Anamariei Prodan, unde a vorbit despre momentul în care a aflat că urma să devină mamă, despre părinții ei, cei doi frați ai săi, dar și despre cum a ajuns ea faimoasă.

Theo Rose, invitata Anamariei Prodan în podcastul de pe Youtube

Theo Rose și Anamaria Prodan se cunosc de ceva timp, iar cele două vedete au avut chiar și o colaborare, în urmă cu câteva luni, pentru videoclipul piesei „Soarele Meu”, cântată de artistă. A fost melodia cu care impresarul FIFA l-a îngropat definitiv pe Reghe.

Însă Theo Rose cunoaște familia Anamariei Prodan încă de când era mică. Cântăreața a povestit în podcastul impresarei de fotbaliști că a cunoscut-o pe celebra Ionel Prodan și că are acasă inclusiv poze cu ea de la concerte. Discuția a pornit de la ce semnifică viața de artist și ce sacrificii fac aceștia pentru oamenii care îi ascultă.  

Amintind de momentele în care mergea cu Ionela Prodan la concerte încă de mică, Anamaria Prodan a întrebat-o dacă se gândea dacă venirea pe lume a micuțului Sasha o va încurca în carieră, Theo fiind atunci într-un moment de plină ascensiune când a aflat că e gravidă.

„Nu mă gândeam că mă va încurca sarcina sau copilul, mă gândeam cum o să fac față. Am cunoscut-o pe Ionela Prodan când eram mică la niște spectacole, am poze, am fotografii acasă.”, a spus Theo Rose.

Theo Rose: „Dacă ar fi să aleg între a fi cunoscută și a cânta. Aș alege să cânt”

Theo Rose a început să cânte de la vârsta de 4 ani, pașii spre muzică fiindu-i călăuziți de sora ei, Raluca Diaconu, care e cântăreață de muzică populară și prezentatoare a unei emisiuni de folclor. Theo Rose a ajuns în București la 14 ani, a studiat la liceul Dinu Liptatti, fiind sub protecția surorii ei, care locuia deja în București.

Theo Rose mai are un frate, pe Radu, care lucrează la un anticariat și se ocupă de achiziții de cărți. „Și tata e antrenor de fotbal. E antrenor de 40 de ani. A fost fotbalist, inițial.”, a spus cântăreața.

„Nu știu dacă îmi doresc pentru Sasha faimă, dar dacă el își va dori, nu o să-i pot sta în cale.  În schimb, mi-ar plăcea să facă performanță în ceva. Eu nu mi-am dorit să fiu faimoasă, mi-am dorit să fiu o cântăreață foarte bună și recunoscută pentru asta. După aceea, viața mea s-a dus în tot felul de direcții. Am și prezentat, am jucat și într-un serial. Acum sunt și pe scaun la Vocea României. Toate lucrurile astea contribuie la ce trăiesc, dar nu știu dacă mi-am dorit faimă. Dacă ar fi să aleg între a rămâne cunoscută sau între a cânta în continuare, aș alege să cânt în continuare, cu riscul de a nu mă mai cunoaște cineva.” - Theo Rose.
„Eu am lansat prima piesă la 16 ani, iar de atunci tot lansez piese și videoclipuri. Am fost la co-prezentatoare la Kanal D la o emisiune de copii, apoi la 20 de ani cu Pepe și Dorian Popa am prezentat o emisiune la piscină. Nu era lumea pe care mi-o imaginam eu când eram mică. Cariera asta de artist nu este așa ușoară, nu ține doar de cântat și lansat discuri, cum era odată. Acum trebuie să faci mult mai multe lucruri, să fii în contact în permanență cu oamenii, să postezi pe social media, iar uneori poate fi extenuant.” - Theo Rose.

Cu ce se ocupă mama lui Theo Rose

Întrebată de Anamaria Prodan dacă mama ei cântă, Theo Rose a venit cu multe cuvinte de laudă la adresa celei care i-a dat viață, pentru care are un respect enorm, dar și cu care se înțelege de minune.

„Mama mea este o femeie talentată. De fapt, multitalentată. Desenează foare bine, gătește foarte bine, face multe lucruri bine. Doar că nu a făcut o carieră din asta. Mama este secretară la primăria din sat (n.r. Izvoarele, județul Prahova).”

Întrebată despre cea mai grea perioadă din viața ei, Theo Rose a răspuns că „până acum, cred că a fost adolescență. când am trecut prin multe transformări în căutarea mea. Acum eram prea băiețoasă, acum nu mai eram. Într-un anturaj cu romi și copii de lăutari, eram și eu tot pe acolo tot o gipsy. După care mi-a atras mama atenția: bă, n-am o problemă, dar tu nu ești asta. Tu n-ai plecat așa de acasă. Mai du-te o dată și întoarcete cine erai. Nu știu dacă m-am întors la fel vreodată, dar cert este că am avut foarte multe lucruri de învățat. Doar că liceul a fost zbuciumat ca transformări pentru mine. Din ziua în care am terminat liceul am zis că nu mai calc pe acolo, nu am mai călcat. Doar pentru că a fost derutantă perioada”

„Nu știu să am în familie așa ceva (n.r. rude de etnie romă). M-a ajutat pe parcursul profesional, însă, experiența. A fost moda aia lansată de Velea, cu maneaua, care mie mi-a servit nemaipomenit de bine. Eu tot încercasem, cântasem tot felul de lucruri, nu a fost extraordinar. Muzica era loterie, niciodată nu știi. Eram la „Bravo, Ai Stil” și am cântat chestia asta, așa că am avut noroc.” - Theo Rose.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine