ActualitateDivertismentStil de viațăTehnologieInteresant

Ce culori de păr se poartă primăvara asta?

Publicat:
7 minute

În primăvara anului 2024, tendințele în materie de culoare a părului pot varia în funcție de preferințele individuale și de influențele din lumea modei. Cu toate acestea, în general, în primăvară sunt populare culorile care sunt luminoase, vibrante și care aduc un aer proaspăt.

Culoarea părului este importantă pentru a evidenția tenul, ochii și fizionomia feței. Alege o culoare de păr în tendințe primăvara aceasta. Sursa foto: Freepik.com.


Alege o culoare de păr care să se potrivească cu pielea ta, dar care să și reflecte personalitatea pe care o ai, indiferent de tendințele momentului. De asemenea, consultați întotdeauna un hairstylist pentru a obține cel mai bun sfat și pentru a evita eventualele eșecuri în ceea ce privește procesele chimice de colorare a părului. În caz contrar, fie vă puteți arde părul, fie culoarea nu va fi una care să vi se potrivească.

Culoarea părului poate fi o decizie importantă și personală, iar următorii pași te pot ajuta să îți găsești nuanța potrivită. Până la urmă, este important să alegi o culoare de păr care te face să te simți încrezătoare și confortabilă în propria piele.


Ce culori pot fi în trend în primăvara anului 2024:



Ne găsești și aici: Google News Google Play

Mai multe pentru tine

Divertisment
Ana Porgras, cu încrederea zdruncinată după competiția „Survivor All Stars”. Ce a dărâmat-o atât de tare
Cadrele didactice, invitate să învețe metode de integrare cu blândețe și impact pentru copiii cu nevoi speciale, în cadrul evenimentului „Galeria terapiilor, ediția a 3-a la Brașov”
Stil de viață
Carmen Iohannis și Andreea Marin, sub lupa hairstylistului vedetelor Adi Constantin
Stil de viață
Șapte moduri prin care poți să-ți păstrezi tonusul pielii. Tehnica unică antirid folosită de vedetele din România, dar și din străinătate
Actualitate
Alex Găvan a cucerit-o iremediabil pe Andreea Marin: „Un frumos nebun al timpurilor noastre”
Divertisment
Modul atipic în care Hailey Bieber a anunțat că este însărcinată. Justin Bieber, gest neașteptat pe social media
Actualitate
Cea mai mare supărare a lui Florin Piersic. Interviu cu dezvăluiri cu marele actor: „Aici e nenorocirea. Bă, când am auzit, am vrut să mă împușc în fund, dar n-am gloanțe. Mi-e jenă să ...”
Actualitate
Care este adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Piersic. Cum se simte, de fapt, marele actor
Divertisment
Starurile de la Hollywood au făcut spectacol artistic la Met Gala 2024. De departe cel mai stilat eveniment de până acum