Ce a făcut Bianca Drăgușanu, după ce Bădălău și-a dat întâlnire cu Ramona Gabor, bună prietenă cu diva showbizului

Publicat:
3 minute

Gabi Bădălău a ieșit la o întâlnire neașteptată cu Ramona Gabor, fosta iubită cu care a avut o relație de câțiva ani în urmă cu aproape 13 ani. Tot Bădălău a avut o relație de patru ani și cu Bianca Drăgușanu, prietenă la cataramă cu Ramona. Încurcate mai sunt căile showbiz-ului, nu-i așa?



Gabi Bădălău a ieșit la vânătoare și nu mai ține cont de nimeni și nimic. Nici faptul că Bianca și Ramona sunt prietene foarte bune nu a fost impediment pentru burlacul milionar. Sau cel puțin au fost. Pentru că gurile rele spun că cele două dive s-au certat pentru afacerist, după ce Ramona Gabor l-ar fi sunat pe Gabi Bădălău pentru o ieșire în trei, căci era și Monica inclusă în ecuație. Întâmplarea ar fi avut loc în timpul relației afaceristului cu Bianca.

Una peste alta, singur și disponibil, Gabi Bădălău s-a întâlnit cu Ramona Gabor, care l-ar fi contactat din nou pentru o revedere, asta după ce bruneta din Dubai a revenit în țară pentru a-și vedea nepoata, pe Irina, venită să-și vadă tatăl. Se pare că cei doi au rămas foarte buni prieteni. Curios este faptul că bruneta nu a sunat-o și pe diva showbiz-ului pentru a petrece ca pe vremuri, ci doar pe Gabi Bădălău, pe care l-au împărțit în perioade diferite.

Ramona Gabor și Gabi Bădălău au avut o relație de doi ani, în 2010-2012, iar Bianca Drăgușanu și milionarul s-au despărțit anul acesta după aproape patru ani de relație. Ambii veneau din relații tumultoase, Gabi după despărțirile de mai multele iubite din showbiz, la pachet cu separarea de Claudia Pătrășcanu, iar Bianca de Alex Bodi, cu care a avut o relație mult prea tensionată, terminată și cu un divorț la notar.

Ce a făcut Bianca Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău s-a întâlnit cu Ramona Gabor, în văzul lumii

După o vacanță pe Coasta de Azur cu final nefericit, că a pierdut mai mult de-o zi prin aeroporturi, ajunsă acasă, Bianca Drăgușanu nu s-a întâlnit cu Ramona Gabor, ci a dat fuga la mare cu familia.

Prezentatoarea Kanal D a ales Mamaia Nord pentru un sejur de vis, într-un ansamblu rezidențial de cinci stele, unde companie i-au fost mama și fiica acesteia.

Entuziasmată și mulțumită peste măsură de condițiile de pe litoralul românesc, Bianca Drăgușanu a făcut mai multe story-uri în care a lăudat zona în care se afla, cel mai probabil fiind vorba și de un parteneriat plătit.

Așadar, în timp ce Gabi Bădălău gustă din fructul interzis și își trăiește viața din plin cu cine poate, Bianca Drăgușanu nu pare prea afectată și se bucură, la rândul ei, de viața de familie, dar și de prieteni, în vacanțe de top.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine