Ramona Gabor a îmbrăcat rochia de mireasă. Ai purta așa ceva în ziua nunții tale?

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Ramona Gabor (34 de ani) a făcut furori pe Instagram, după ce a postat o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Sora Monicăi Gabor și-a întrebat admiratoarele dacă ar purta o astfel de rochie în ziua nunții lor.

Galerie imagini 1 / 2

Ramona Gabor, mireasă într-o prezentare de modă

Ramona Gabor lucrează ca fotomodel în Dubai, unde participă la diferite prezentări de modă. Recent, în câteva postări pe social media, ea apare îmbrăcată în rochie de mireasă.

Sora Monicăi Gabor a urcat pe podium și a prezentat mai multe rochii de mireasă, însă una a fost favorita ei. Ramona Gabor și-a întrebat urmăritoarele dacă ar îmbrăca o astfel de rochie. „Te-ai îmbrăca în această rochie în ziua nunții tale?”, a scris tânăra pe Instagram.

Majoritatea comentariilor primit au fost pozitive, însă Ramona a primit și un comentariu în care i s-a spus că rochia purtată poate purta ghinion. „Poți să ai ghinion dacă îmbraci rochia de mireasă înainte de nuntă.”, i-a spus un urmăritor.

„Pare greu de purtat. Chiar sunt curioasă cât e de comodă, grea ori ușoară, fina sau mâncăcioasă.”, a spus o altă persoană.

„Felicitări și succes în viața ta frumoasă de acolo.”, a mai scris cineva, iar Ramona Gabor i-a mulțumit.

Rochia de mireasă purtată de Ramona Gabor este de tip prințesă, cu corset și broderie fină, dar și încrustată cu pietre strălucitoare. Umerii au broderie și pietre, și sunt realizați dintr-un voal care ajunge până la pământ.

Rochia de mireasă prezentată de Ramona Gabor pe Instagram

Ramona Gabor locuiește în Dubai de mai bine de 10 ani, unde și-a lansat propria afacere, un parfum care este distribuit în Emiratele Arabe, dar și în România.

Într-o altă postare, Ramona Gabor apare într-o rochie de mireasă diferită, tot în cadrul unei prezentări de modă care a avut loc în Dubai. Ea a fost atent aranjată de stiliștii prezenți la eveniment.

De această dată, fotomodelul a purtat o rochie cu trenă lungă, dar și cu un voal brodat, care i-a fost aranjat perfect pe cap.

@actualitate.net

Ramona Gabor a îmbrăcat rochia de mireasă #ramonagabor #gabor #dubai @ramonagaborofficial

♬ original sound - Actualitate.net - Actualitate.net

Ramona Gabor locuiește în Dubai de mai bine de 10 ani, unde și-a lansat propria afacere, un parfum care este distribuit în Emiratele Arabe, dar și în România.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine