Alina Sorescu, anunț trist după ziua fiicei sale. Cântăreața a luat măsuri urgente

Publicat:
4 minute

Alina Sorescu a sărbătorit, împreună cu Alexandru Ciucu și întreaga familie, ziua de naștere a fiicei sale, Carolina, care a împlinit 10 ani pe 12 ianuarie. Nici bine nu a trecut ziua micuței, că artista a făcut un anunț trist. Cântăreața și-a anunțat admiratorii de pe rețelele de socializare și a luat măsuri imediate.

Alina Sorescu a făcut un anunț pe Instagram, după ce a aflat că imaginea ei este folosită de escrocii online. Sursa foto: Instagram

Ziua de 12 ianuarie a fost una cu fast pentru Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, care s-au reunit de dragul fiicei lor, Carolina. Designerul a fost la aniversarea micuței încărcat cu mai multe cadouri, printre care și câteva buchete de flori, printre care unul și pentru Alina Sorescu, fosta sa parteneră de viață.

Carolina a avut un tort roz pe care era agățată o pisicuță, însă acest lucru deloc neîntâmplător. Fetițele au o pisică dragă acasă, așa că alegerea a fost una inspirată.

De ziua Carolinei, totul a fost perfect în familia Alinei Sorescu și a lui Alexandru Ciucu. Artista încă nu descoperise modul în care era folosită imaginea ei pe internet. Foto: Instagram

De asemenea, Alexandru Ciucu a postat și el un mesaj pe social media, chiar cu puțin înainte să ajungă la aniversare. „Tata urs e gata de petrecere! La mulți ani, Carolina”, a scris creatorul de modă pe Instagram.

Fericit că poate fi alături de cele două fete ale sale, Alexandru Ciucu a postat un mesaj emoționant pe Instagram. Foto: captură video

Petrecerea a fost una reușită, iar atât Carolina, cât și Raisa s-au bucurat de prezența ambilor părinți în același loc. Ziua a fost una cu multe zâmbete și îmbrățișări, însă la trei zile după aniversarea fiicei sale, Alina Sorescu a făcut un anunț trist.

Alina Sorescu, victimă a escrocilor online

Cântăreața a denunțat pe social media o companie online în care este folosit numele ei abuziv. Alina Sorescu apare într-o reclamă pentru o cremă care tratează ciupercile picioarelor. În anunțul de pe site-ul fantomă, cântăreața apare vorbind despre cum s-a vindecat cu ajutorul acestui produs. Partea si mai dramatică din acest anunț este că reprezentanții cremei susțin că artista a fost la un pas să rămână invalidă.

„Cum a riscat Alina Sorescu să ajungă într-un scaun cu rotile din cauza unei ciuperci și ce a ajutat-o să se recupereze”, este menționat pe site-ul fantomă. Imaginea artistei este folosită abuziv împreună cu cea a medicului Mihail Pautov.

Imaginile sunt publicate în galeria foto în ordinea postată de Alina Sorescu

Alina Sorescu își avertizează fanii în privința „hoților online”, care s-au folosit de imaginea ei pentru a promova aceste produse. Ca și în cazul altor vedete, vocea artistei a fost modificată cu inteligența artificială și creat un video în care pare că vorbește chiar ea.

Recent, Actualitate.net a scris despre escrocheriile la care au fost supuse inclusiv Andreea Marin și Andreea Esca, care apar în reclame false în care promovează diferite creme. Declarațiile celor două prezentatoare le găsiți în articolul de mai jos.

Urmărește-ne pe Google News

Ne găsești și aici: Google Play

Mai multe pentru tine