Scene terifiante cu agresorul din Hunedoara în timp ce lăsa inconștient copilul în parc. L-a luat de gât și l-a aruncat de pământ / VIDEO

8 februarie 2021   Actualitate

Scene terifiante au avut loc într-un parc din Hunedoara, unde un bărbat s-a năpustit asupra unui copil de 13 ani, după acesta ar fi intrat în conflict cu fiul lui de 7 ani. Bărbatul s-a dus țintă către copil, l-a luat de gât și l-a trântit de pământ. 

article img
Scene cu impact emoțional cu victima agresorului din Hunedoara. Sursa foto: Facebook

Micuțul a rămas inconștient și nu a mai reacționat până la venirea echipajului de salvare. La 112 a fost făcut un apel de către martorii prezenți la scenele violente. 

Citește și: Ce s-a întâmplat cu băiatul lovit cu brutalitate de agresorul din Hunedoara. Medicii au făcut anunțul

Victima agresorului din Hunedoara a fost transportată de urgență la un spital din Deva, iar din primele constatări, băiatul de 13 ani are o fisură craniană.

Tânărul agresat în parc se afla la locul de joacă fără părinți sau o persoană care să aibă grijă de el. Momentele de agresiune au fost filmate de câțiva martori prezenți la scenele terifiante.

Oamenii vor să facă dreptate în cazul agresorului din Hunedoara

„Uitaţi criminalul naibii, care era să omoare un copil. Vai, deci dacă nu îl lua poliţia, vai! Ăsta-i criminalul! Deci nu, dacă îl lasa liber ne facem dreptate singuri, nu putem sta cu frică, nu putem să stăm liniştiţi, să trimitem copiii în parc.

Nu există aşa ceva! Dacă nu îl mânca puşcăria, îl mâncăm noi de viu! Erau două femei, care au zis că nu puteau să se bage. Păi da, am văzut filmarea şi-a dat ochii peste cap şi mâna a rămas blocată la început”, spune unul dintre martori, o femeie care se afla cu copilul său în același parc.

După ce l-a trântit pe băiatul de 13 ani la pământ, agresorul din Hunedoara l-a lovit și pe fiul lui de 7 ani, pe care de altfel l-a trântit de pământ.

„În urma cercetărilor, polițiștii au reușit să îl identifice pe prezumtivul autor al faptei. Este vorba de un tânăr de 29 de ani din municipiul Hunedoara. Acesta a fost condus la sediul Poliției municipiului Hunedoara pentru audieri, urmând a fi reținut pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violente, respectiv violență în familie”, a spus Bogdan Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara.

„Părea la prima vedere că a fost vorba despre un conflict spontan între doi minori, într-un parc de joacă. Se pare că există o legătură de rudenie între ei. Copilul este în prezent investigat. Urmează să fie transferat la un alt spital, în vederea stabilirii cu exactitate a diagnosticului”, a declarat Lucian Petru, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Victima agresorului din Hunedoara va fi transferată la Timișoara pentru a interveni în urma fisurii craniene și a complicaţiilor cauzate de impactul cu pământul.

Fiul agresorului din Hunedoara a gost audiat de către polițiști și reprezentanții Direcţiei pentru Protecţia Copilului.

După scenele violente din parc, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, este cercetat de violență în familie, tulburarea liniștii publice, dar și pentru vătămare corporală și tentativă de omor.

Cazurile de violență în familie au crescut în România de la începutul pandemiei

Potrivit autorităților, pandemia cu noul coronavirus a avut un impact negativ asupra vieții de familie, deoarece cazurile de violență în familie au crescut semnificativ. 

Foarte multe femei abuzate nu apelează la autorități de frică să nu-și piardă căminul. Pe lângă asta, de cele mai multe ori, persoanele abuzate revin alături de agresori. 

„Creșterea numărului de situații de violența domestică de la începutul anului 2020 reprezintă un semnal de alarmă asupra recrudescenței fenomenului violenței intra-familiale din țara noastră și asupra modului în care aceste fapte afectează în mod direct siguranța și de multe ori chiar viața femeilor și a celorlalți membri ai familiei”, anunțat Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați.