Zodiile care vor avea noroc de Sfânta Maria Mică

Publicat:
3 minute

Zodiile cu noroc de Sfânta Maria Mică sunt fără doar și poate și cele care astăzi, de Nașterea Domnului, vor avea mai mult timp zâmbetul pe buze. Nativii din horoscop care vor avea parte de o zi cu soare și pe alte planuri, nu doar în suflet, își vor exprima sentimentele intens.

article img

Zodii cu noroc de Sfânta Maria Mică

Berbec - pentru voi, ziua începe cu o stare mai mohorâtă, însă până la finalul zilei veți fi cu zâmbetul pe buze. Se va găsi un coleg sau o persoană care să vă ridice moralul. Ce e bun urmează să vină!

Taur - ați primit niște vești care vă bucură, iar acum vă gândiți cum să rezolvați o anumită chestiune. Încercați să nu vă mai grăbiți cu deciziile, că s-ar putea tot voi să pierdeți, luai totul cu calm și grijă.

Gemeni - toamna asta ați început-o cu petreceri, iar astăzi s-ar putea să mai primiți o invitație la party. Nu spuneți nu, că poate pandemia iar ne ține în casă, așa că distrați-vă din plin. Veți avea o discuție interesantă și cu un apropiat despre viitorul vostru profesional, poate faceți vreun business împreună.

Rac - sunteți ocupați cu școala, grădinița, ceva activități cu cei mici, încercați să vă împărțiți și cu munca. Respirați adânc, azi veți primi și niște vești bune și veți fi numai un zâmbet până la finalul zilei.

Leu - vă încăpățânați e anumite aspecte, ceea ce e cumva greșit, pentru că cei din jur vor doar să fiți bine, chiar dacă le anulați orice acțiune. Încercați să fiți mai îngăduitori și aveți mai multă răbdare.

Fecioară - aveți de făcut o serie de analize, ori așteptați rezultatele. Trebuie să vă păstrați calmul, pentru că veți fi bine. Azi veți primi o veste bună de la copii, nepoți sau ceva apropiați. Bucurați-v de ziua de azi, că e o zi cu temperaturi frumoase și sunteți și liniștiți pe interior.

Balanță - sunteți îngândurat, nu știți ce decizii să luați, cu cine să rămâneți și ce să faceți. Poate ar fi mai bine să vă focusați pe propria persoană, să nu-i mai încurcați și pe alții și să fiți mai curajos în a spune ce gândiți. Poate acțiunile voastre îi rănesc pe cei din jur, încercați să nu mai fiți egoiști.

Scorpion - sunteți agitați cu începutul de an școlar, fie pentru că aveți copii la școală sau grădiniță, fie pentru că traficul deja a devenit infernal. Dacă vă păstrați calmul, astăzi s-ar putea să evitați o discuție inutilă.

Săgetător - niște discuții cu șefii vă vor influența demersul zilei de azi. Dacă veniți cu propunerea perfectă nu veți mai avea probleme în a fi înțeleși. Încercați să așezați totul pe foaie și să fiți cât mai promți.

Capricorn - sunteți pozitivi, vă așteaptă o zi de muncă intensă, dar asta vă place. Încercați să vă organizați pentru a vă duce lucrurile la bun sfârșit azi.

Vărsător - sunteți cu planul de călătorie în minte, vă gândiți ce să mai bifați astăzi. Puteți să vă relaxați cu o carte și să mai dați câte un telefon rudelor apropiate, pe care nu le-ați mai contactat de ceva timp.

Pești - aveți un zbucium pe plan amoros, așa că dacă nu vă reveniți o să o țineți și astăzi în același ritm. Nu-i mai lăsați pe cei din jur să vă influențeze viața atât de mult.

Sursa foto:  Nastya Dulhiier

Mai multe pentru tine