Transformarea lui Radu Mazăre, după cinci ani de închisoare. Imagini și cu soția însărcinată a fostului edil al Constanței

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Radu Mazăre răsuflă liniștit și e cu totul alt om după cei cinci ani petrecuți în Penitenciarul Jilava. Luni, 27 mai, fostul edil al Constanței a fost eliberat din închisoare, afându-se de astăzi în eliberare condiționată, decizia definitivă dată de Tribunalul Ilfov.

Radu Mazăre a ieșit cu zâmbetul pe buze din penitenciar. Vizibil schimbat, însă la fel de jovial precum a obișnuit publicul, fostul edil al Constanței a fost așteptat la ieșirea din penitenciar de soția sa, Roxana, care este însărcinată și urmează să nască. Bucurie mare în familia lui Mazăre, mai ales că fostul politician va fi alături de partenera sa de viață la venirea pe lume a micuțului.

Radu Mazare nu mai spera să părăsească Penitenciarul Jilava prea curând mai ales că în aprilie i-a fost respinsă solicitarea de liberare condiționată de către Judecătoria Sectorului 4, atacată în instanță, ulterior, de către fostul edil al Constanței. Până la urmă, Tribunalul Ilfov a decis ca Radu Mazăre să fie eliberat din închisoare.

Fostul edil al Constanței a primit o condamnare de nouă ani după gratii în 2019, în dosarul retrocedărilor fictive din Constanța, iar în februarie 2022 a mai primit cinci ani de închisoare în dosarul Polaris.

Radu Mazăre și Roxana, soția sa (foto sus), la ieșirea din închisoare a fostului edilul al Constanței
1 / 4

Cum arată acum Radu Mazăre, după cinci ani de închisoare și ce își dorește

Rau Mazăre nu-și mai dorește să se implice în politică și nici să mai facă parte din viața publică. Fostul edil al Constanței vrea doar să petreacă timp cu familia și să se concentreze pe relațiile cu cei dragi, mai ales că Roxana, soția lui, urmează să-l facă tată.

„Nu mă mai interesează sub nici o formă viața publică. Nu mă mai întrebați ce a fost, nu mă mai întrebați ce voi face. Nu mă mai interesează. Asta da, (despre faptul că va deveni tată) mă bucur în primul rând pentru soția mea care a fost lângă mine.

Nu mă mai interesează viața publică, nu doar politică, ci publică. Nu o să mă vedeți nici ieșind făcând comentarii. Nu mă interesează. Pentru nimic în lume”, a spus Radu Mazăre, după ce a părăsit fericit Penitenciarul Jilava, scrie Cancan.ro, unde puteți urmări și declarațiile video al fostului edil.

Radu Mazăre, fostul edil al Constanței, urmează să devină tată

Radu Mazăre a fost așteptat la ieșirea din Penitenciarul Jilava de soția lui, Roxana, însărcinată în ultimul trimestru de sarcină. Ambii au fost extrem de fericiți la ieșirea edilului din închisoare.

„Sunt foarte fericită evident, am primit vestea cu mare drag. Aștept să avem și noi o viață liniștită. Nu pot să zic că mă așteptam. Nu aveam cum să mă aștept la o decizie că la câte eșecuri am avut de-a lungul acestei perioade era greu să post să mă aștept la o decizie pozitivă. A fost foarte greu. Am trecut printr-o perioadă foarte grea și destul de complicată să trăiești singură, dar eu sunt o persoană foarte puternică. Mă consider așa și atunci am făcut în așa fel încât să trec destul de ușor peste această perioadă.”, a mărturisit, plină de emoție, Roxana Mihalache, pentru Cancan.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine