Sylvester Stallone: în ce filme mai apare actorul?

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Sylvester Stallone, născut pe 6 iulie 1946 (astăzi, 77 de ani), este un renumit actor american cunoscut mai ales pentru rolurile sale din serialele 'Rocky' și 'Rambo'. Succesul și carisma sa au făcut ca Stallone să fie îndrăgit nu doar la nivel global, dar și de către publicul din România, unde aceste filme au avut un ecou puternic și au consolidat popularitatea sa

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Sylvester_Stallone_66%C3%A8me_Festival_de_Venise_%28Mostra%29.jpg

Papa Francis este mare fan. Actorul s-a întâlnit recent cu acesta la Vatican

Papa Francisc a dezvăluit că este un mare fan al lui Sylvester Stallone când s-au întâlnit la Vatican. Papa și actorul din "Rocky" au schimbat în glumă lovituri false. Întâlnirea a avut loc înainte de premiera noului documentar Netflix al lui Stallone, "Sly", care este despre viața sa timpurie și carieră. Filmul va fi lansat pe Netflix în noiembrie.În ce filme și seriale noi apare Sylvester Stallone, faimosul actor?

Sylvester Stallone a jucat în "Guardians of the Galaxy Vol. 3", reluându-și rolul ca Stakar Ogord, mai cunoscut sub numele de Starhawk. Starhawk este un anti-erou care apare în benzi desenate americane publicate de Marvel Comics.

Actor principal în serialul Tulsa King

"Tulsa King" este un serial american de crimă produs de Paramount+. Sylvester Stallone interpretează un mafiot care se stabilește în Tulsa după ieșirea din închisoare. Serialul a avut premiera pe 13 noiembrie 2022 și a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.

The Expendables 4

Seria "The Expendables" prezintă o echipă de mercenari conduși de Barney Ross (interpretat de Sylvester Stallone), angajați pentru diverse misiuni periculoase. Filmele combină acțiune intensă cu umor și au un cast plin de actori celebri din filmele de acțiune.

Filmul se lansează oficial pe 22 Septembrie 2023.

Cliffhanger (aflat în pre-producție)

Cunoscut pentru versiunea sa din 1993 în care Sylvester Stallone a interpretat rolul alpinistului Gabe Walker, se pregătește pentru un nou debut. În 2023, fanii pot aștepta cu nerăbdare un reboot al acestui thriller de acțiune. Filmul original a urmărit aventura lui Gabe Walker, un alpinist, care se găsește prins într-un joc periculos cu un grup de infractori în munții Rocky. În timp ce detaliile despre noul film sunt încă învăluite în mister, cu Stallone în rolul principal, publicul poate aștepta cu siguranță un spectacol captivant pe marele ecran."


Filme în care a jucat actorul Sylvester Stallone în trecut

Iată unele din filmele pentru care este cunoscut actorul:

  • Rocky (1976)
  • Rambo: First Blood (1982)
  • Rocky IV (1985)
  • Cobra (1986)
  • Tango & Cash (1989)
  • Demolition Man (1993)
  • The Expendables (2010)

Înainte de a deveni faimos și din cauza problemelor financiare Sylvester Stallone a jucat într-un film cu conținut explicit. Majoritatea carierei sale este în filme de acțiune și dramă.

Sylvester Stallone, viața personală

Născut în 1946 în New York, Sylvester Stallone a avut o copilărie marcată de probleme financiare și divorțul părinților. O operație greșită la naștere i-a paralizat parțial fața, dându-i zâmbetul distinct. După mutarea la Philadelphia cu mama sa, s-a interesat de actorie.

A fost căsătorit de trei ori: prima dată cu Sasha Czack, cu care are doi fii; apoi cu Brigitte Nielsen; și în 1997 cu Jennifer Flavin, cu care are trei fiice. Pe lângă cariera sa în film, Stallone este pasionat de artă și box.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine