Xenia Costinar, fostă concurentă la Vocea României, acuzații grave la adresa show-ului de la Pro TV. O desființează pe Irina Rimes și spune că emisiunea este regizată: „Să nu credeți niciodată ceea ce vedeți”

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Xenia Costinar, fostă participantă la Vocea României, a publicat un mesaj video pe TikTok în care aduce acuzații grave asupra juraților, dar și a producătorilor show-ului TV.

Xenia Costinar, fostă concurentă la Vocea României, aduce acuzații grave juraților și emisiunii de la Pro TV. Sursa foto: Cancan.ro

Xenia Costinar, desființează Vocea Românie: „Totul este regizat”

Fosta concurentă de la Vocea României spune că întregul show este regizat și că ceea ce apare la televizor nu are legătură cu realitatea din platoul emisiunii. De altfel, Xenia Costinar spune că Irina Rimes este cea care a scos-o cel mai mult din sărite.

„Am zis că vreau să împărtășesc și experiența mea la Vocea României și să știți adevărul. Vreau să fac publică această informație pentru că nu mi se pare corect ceea ce s-a întâmplat și ce au decis ei să apară la televizor.

În primul rând, să nu credeți niciodată ceea ce vedeți la televizor. Vor scoate din context și vor face astfel încât să apari într-o lumină proastă, dacă ei vor chestia asta asta.

Absolut totul este regizat. Totul a început în urmă cu 5 ani de zile, când am primit un telefon și îmi spun că sunt de la Vocea României și că ar vrea foarte, foarte mult să particip la concurs. Iar eu i-am refuzat frumos, spunându-le că eu nu am timp. Eu la rândul meu antrenez, sunt vocal coach, predau canto și nu am timp să vin să particip la concurs, plus că nu mi se pare că mi se potrivește.

Iar ei mi-au spus: Nu este nicio problemă, trimiteți-ne studenții dumneavoastră să vină la Vocea României. Le-am spus studenților mei, nu au fost prea interesați. În fine...

Au continuat să mă sune în fiecare an, timp de 5 ani au continuat să mă sune să vin să particip la Vocea României, pentru că ei mă văd super departe, că am șansa să câștig acest concurs. Și i-am refuzat până anul acesta. Cred că și-au angajat o vânzătoare nouă sau ceva, care era bine pregătită pe vânzări. În fine...

Și îmi spune că producătorii chiar mă vor, eu o să ajung până în finală, totul este pregătit, că mă duc direct în etapa de dinainte de audițiile pe nevăzute, că sunt două etape înainte de audițiile pe nevăzute. Trec de prima, mă bagă direct într-a doua.

Și, în mod normal nu aș fi acceptat, dar am zis ok, hai să încerc dacă tot insistă de 5 ani de zile, hai să încerc să mă duc să văd cum e, nu am nimic de pierdut. Însă, stați să vedeți ce urmează!”, a menționat Xenia Costinar pe TikTok.

@xeniacostinarofficial

Ramaneti la final sa vedeti ce prostie scoate pe gura Irina Rimes … #fyp

♬ original sound - Xenia Costinar

Fosta concurentă de la Vocea României susține că a trecut prin clipe grele la Vocea României

„Vreau să vă spun că ne-au trezit de la 7 dimineața și ne-au ținut în picioare să filmăm tot felul de reclame pentru ei și noi aveam de cântat undeva după-masa. Ne-au machiat și coafat astfel încât, sincer, nimeni nu m-ar fi recunoscut, foarte prost.

Am stat nemâncată, în picioare, obosită, având în vedere că pentru astfel de piese, pentru muzică clasică, pentru operă, ai nevoie de anumiți parametri, să ai o pregătire înainte, nu să vină fetele de la păr să-ți dea cu fixativ în față și în gură și să aibă o atitudine foarte urâtă față de toți concurenții.”

Vin și cânt, încep cu piesa pe care voiam eu să o cânt. Nici măcar nu m-au ascultat, erau plictisiți, mi-au zis: ‘Hai să cânți altceva’, oricum nu m-au prea băgat în seamă, iar apoi au văzut piesa de operă în repertoriu și au zis să o cânt pe aceea. Am început să cânt și au zis: ‘Da, asta rămâne, asta o să cânți tu, muzică clasică pentru că ești mai specială. Vei întoarce câteva scaune și vei trece în etapa următoare’”, susține Xenia Costinar.

Fosta concurentă de la Vocea României susține că Irina Rimes a pus-o la zid fără motiv

După această întreagă situație, Irina Rimes i-a spus că „Se vede că ai avut emoții. Nu ți-a ieșit acel tremolo în voce.”, lucru care a uimit-o pe Xenia Costinar, pentru că jurata de la Vocea României nu știa diferența dintre vibrato și tremolo.

„Toată lumea a început să râdă de ea, era șocată. Gândiți-vă că această parte s-a tăiat, nu s-a dat la televizor. Cum să se facă de râs marea Irina Rimes, Rimeș, cum o cheamă. Deci gândiți-vă că această greșeală pe care a făcut-o ea, este ca și cum un matematician nu ar ști cât e 2+2, ceva în genul.

Ca să vă gândiți la ce nivel este juriul și cine îmi dă mie indicații. Băieții au tăiat absolut tot astfel încât lumea să nu înțeleagă contextele și ce s-a întâmplat acolo”, a mai spus Xenia, care a mărturisit că după ce i s-a sugerat să cânte această piesă, smiley i-a spus că nu știe să antreneze astfel e voci, iar Tudor Chirilă a menționat că Vocea României nu este locul potrivit pentru astfel de piese.

Întrebarea este în felul următor: de ce ai insista la cineva 5 ani să vină la concurs, tu să-i alegi o piesă care să știi că nu merge mai departe în concurs, nu se pretează, ca apoi să-i spui că nu merge mai departe din cauza piesei, că nu se pretează? Ce rost are.”, a spus în încheiere Xonia.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine