Reacția formidabilă a lui Cătălin Scărlătescu, după ce a aflat că a fost dat în judecată de Antenă. Ce mesaj i-a transmis Monei Segall

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost dați în judecată de Antena 1 în urma refuzului lor de a participa la filmările celui de-al 13-lea sezon al show-ului "Chefi la Cuțite". Antena 1 susține că motivul invocat de cei trei jurați a fost oboseala, însă au fost zvonuri și despre o neînțelegere la bani. Într-o primă reacție, Cătălin Scărlătescu a comentat cazul și a transmis un mesaj acid către conducerea postului de televiziune, foștii lui șefi, printre care se numără și Mona Segall.

Cei trei bucătari jurați ai emisiunii „Chefi la Cuțite”, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, se află în mijlocul unei controverse juridice semnificative, după ce au decis să nu participe la filmările celui de-al 13-lea sezon al emisiunii. Postul de televiziune Antena 1 a reacționat imediat, dându-i în judecată pe cei trei jurați, acuzându-i că au încălcat contractele și au creat dificultăți în desfășurarea producției. Mai multe detalii mai jos.

Reacția lui Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei trei jurați implicați, nu a întârziat să apară. El a fost contactat de jurnaliști și a oferit o declarație în urma acțiunii în instanță intentate de Antena 1.

„Eu sunt pârâtul. Eu n-am făcut nimic rău. Dar întrebați-i pe ei de ce ne-au dat în judecată, că ei ne-au dat, nu noi. Mare lucru nu am ce să spun, nici nu vreau să spun vreo prostie, mai bine tac! Adică, nu știu ce scrie în acțiunea lor de judecată… Nici nu știam, am aflat de judecată acum un minut, mi-a scris cineva, 'băi, v-a dat în judecată Antena!' Îți dai seama că ne așteptam să ne dea. Să le scrii că le doresc multă sănătate, fericire și putere de muncă!”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru Cancan.ro.

Rămâne de văzut cum se va concluziona acest caz, dar și care sunt daunele pe care cei trei jurați trebuie să le plătească în urma procesului cu Antena Group, dacă trustul câștigă în instanță.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine