Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan în ziua în care s-a despărțit de Lidia Buble. Coincidență cu noroc sau ghinion?

7 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Alexandra Marin

Răzvan Simion (43 de ani) și Daliana Răducan (33 de ani) s-au căsătorit pe 8 iunie 2024, la patru ani după marea despărțire de Lidia Buble, anunțată chiar în aceeași zi, în 2020. Culmea, ziua de naștere a cântăreței este 9 iunie, zi pe care o sărbătorește mereu alături de familie.

Răzvan Simion a spus „DA” pentru a doua oară, iar de această dată mireasa a fost Daliana Răducan, fost arhitect de la „Visuri la cheie”. Prezentatorul de la „Neatza” a îmbrăcat costumul de ginere, care a fost atent ales, la fel cum s-a întâmplat și cu petrecerea de nuntă, care a avut loc cu o discreție totală.

Răzvan Simion și Daliana Răducan au avut la nuntă invitați aleși pe sprânceană, prezenți fiind doar prieteni foarte apropiați, printre care, desigur, Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu.

Ca orice ginere și mireasă, Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au gândit mult la ziua în care să se cunune, însă culmea este că au ales ziua în care să se căsătorească fix 8 iunie, care, coincidență sau nu, este ziua în care prezentatorul de la Neatza s-a despărțit de Lidia Buble în 2020. Adică în urmă cu patru ani.Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana în ziua în care s-a despărțit de Lidia Buble

Răzvan Simion a postat pe 8 iunie 2020 un mesaj prin care anunța despărțirea de Lidia Buble. Lucrurile între cei doi nu mai mergeau de ceva vreme, însă anunțul a fost chiar în această zi de vară, care, culmea, este ziua în care prezentatorul de la Neatza s-a căsătorit cu Daliana Răducan. Dacă o fi cu noroc sau ghinion rămâne de văzut.

Răzvan Simion a mai avut o ceremonie de nuntă și cu Lidia Buble, în 2019, pe când se aflau în Maldive, însă nu a fost oficializată niciodată și a rămas la stadiul de „cununie de suflet”.

Răzvan Simion a simulat o nuntă și cu Lidia Buble pe plajă în Maldive

Și mai interesant este că pe 9 iunie își sărbătorește ziua de naștere Lidia Buble. În 2020, Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de artistă chiar cu o zi înainte de aniversarea ei, pe atunci cântăreața împlinea 27 de ani.

Răzvan Simion a anunțat pe 8 iunie 2020 că s-a despărțit de Lidia Buble. A doua zi, artista își sărbătorea ziua de naștere. Ulterior, postarea a fost ștearsă sau arhivată de prezentatorul de la „Neatza”

Trei luni mai târziu, prezentatorul de la „Neatza” a fost fotografiat alături de actuala soție în Turcia, cei doi aflându-se într-un city break în Istanbul. Tot în acea perioadă au existat și zvonuri cum că vedeta Antenei 1 ar fi înșelat-o pe Lidia Buble, însă bârfele nu au fost confirmate nici de Răzvan, nici de cântăreață.

Clar este însă că Răzvan Simion și-a revenit rapid după despărțirea de Lidia Buble, căci la sfârșitul lunii august era alături de Daliana Răducan, cu care părea destul de familiar. Mai târziu, prezentatorul de la „Neatza” a confirmat relația cu fostul arhitect de la „Visuri la cheie”.

Răzvan Simion, alături de Daliana Răducan, pe terasa hotelului Hotelului Swissotel din Beșiktaș, Istanbul. Foto: Libertatea.ro

Lidia Buble a împlinit 31 de ani pe 9 iunie 2024, la o zi după ce Răzvan Simion s-a căsătorit cu Daliana Răducan.  Dragostea dintre vedeta Antenei 1 și cântăreață a durat cinci ani, după care și-au spus „Adio”.

Lidia și Răzvan s-au cunoscut la „Festivalul Castanelor” din Baia Mare, unde Răzvan era prezentator al evenimentului, iar artista avea concert acolo. Ulterior, ea a fost invitată de nenumărate ori în emisiune, iar la scurt timp s-a înfiripat și o poveste de dragoste între ei. La acel moment, Răzvan Simion era căsătorit cu Diana, de care s-a despărțit pentru a fi cu Lidia după 15 ani de relație. Foștii soți au doi copii împreună, pe Ianca și pe Tudor.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine