Fiica lui Răzvan Simion, într-o rochie super decoltată la nunta prezentatorului cu Daliana Răducan. Ianca a furat toate privirile și a venit însoțită de o persoană neașteptată

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Ianca Simion s-a numărat printre invitații de onoare de la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Fiica cea mare a prezentatorului de la „Neatza” a avut o apariție răvășitoare la marele eveniment, căci a purtat o rochie neagră, creată de un designer român, cu care a furat toate privirile. Ianca nu a venit, însă, singură la nunta tatălui ei, ci însoțită de o persoană dragă ei.

Ianca Simion a fost prezentă la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan


Răzvan Simion a adunat familia alături de el pentru a sărbători împreună căsătoria cu Daliana Răducan, care i-a devenit soție pe 8 iunie, ziua în care oficial au devenit soț și soție.

Răzvan Simion a organizat o nuntă discretă, unde invitații s-au delectat cu bucate alese, stridii și alte bunătăți. A fost cu adevărat un o petrecere selectă, unde au participat doar cei mai apropiați prieteni, oameni de suflet de-ai prezentatorului de la „Neatza” și ai Dalianei Răducan.

Galerie imagini 1 / 2

În ceea ce privește muzica, invitații s-au bucurat să asculte melodii de operă la nunta lui Răzvan Simion, căci un sopran le-a îndulcit seara celor prezenți cu reprezentații demne pentru un astfel de eveniment.

@actualitate.net

Singurul video cu momentul în care @razvansimion7 și @dalianaraducan au spus „DA”. Video din momentul în care Daliana și Răzvan Simion au devenit soț și soție. Cât de emoționați au fost cei doi în momentul în care s-au căsătorit #razvansimion #neatza #neatzacurazvansidani #nunta #showbiz

♬ original sound - Actualitate.net - Actualitate.net

Ianca Simion, ravisantă la nunta lui Răzvan Simion

Ianca Simion a fost prezentă la nunta lui Răzvan Simion, unde și-a făcut apariția într-o rochie superbă neagră, pe care erau aplicate mai pietricele în zona bretelelor și în partea din față.

Rochia purtată de Ianca Simion este creație românească, pe care a purtat-o cu mândrie la nunta tatălui ei. Fiica lui Răzvan Simion a strălucit la propriu la marele eveniment, care a avut loc în Capitală, motiv pentru care a postat și câteva imagini pe Instagram.

Ianca Simion a avut un machiaj simplu, rozaliu, și o coafură lejeră, care s-au potrivit perfect cu rochia decoltată. Fiica lui Răzvan Simion a fost plină de senzualitate și s-a bucurat din plin că a fost prezentă la nunta tatălui ei cu Daliana Răducan.

În mod neașteptat, Ianca Simion nu a venit singură la nunta lui Răzvan Simion, ci însoțită de iubitul ei, cu care s-a fotografiat în timp ce ciocnea un pahar de șampanie.

Galerie imagini 1 / 4
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine