Dani Oțil, la un pas să nu ajungă la nunta lui Răzvan Simion. Gabriela Prisăcariu a intrat în panică

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Bogdan

Dani Oțil era cât pe ce să nu ajungă la timp la nunta lui Răzvan Simion, iar soția lui, Gabriela Prisăcariu era cât pe ce să facă atac de panică. Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul de la „Neatza” era cât pe ce să rateze cele mai bune momente de la marele eveniment.

Dani Oțil era cât pe ce să rateze marele eveniment din viața lui Răzvan Simion

„Salutare dintr-un weekend extrem de călduros, suntem la antrenament. Ce putem face, evident, decât să împingem motoare și să respirăm praful altora.”, a spus Dani Oțil pe Instagram, în ziua în care Răzvan Simion se pregătea cu emoție să fie ginere pentru a doua oară. Prezentatorul de la „Neatza” s-a asigurat că le aduce următoritorilor săi toate informațiile în ceea ce privește motorul pe care îl conduce, dar și detalii despre un eveniment de motociclism ce va avea loc weekend-ul viitor.

Toate bune și frumoase, însă patru ore mai târziu, Gabriela Prisăcariu anunța și ea că a ajuns acasă, unde se aștepta să-l găsească pe Dani Oțil îmbrăcat la patru ace pentru a merge împreună la nunta lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan.Dani Oțil, la un pas să rateze nunta lui Răzvan Simion

Dragostea lui Dani Oțil pentru motoare este cunoscută încă din timpul relației pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu. NU de puține ori cei doi foști iubiți au fost văzuți la competiții sportive sau pur și simplu la o plimbare cu motorul.

Timpul a trecut, iar Dani Oțil a schimbat iubita, acum fiind căsătorit cu Gabriela Pirsăcăriu, care i-a dăruit și un fiu, însă pasiunea pentru motociclete a rămas aceeași.

Așa se face că în ziua nunții lui Răzvan Simion, Dani Oțil nu a putut lipsi de la antrenament cu motorul din dotare, însă acest lucru l-a făcut să plece de acasă mai târziu decât soția lui preconiza. Punctuală și gata pentru marele eveniment, îmbrăcată și gata coafată, Gabriela Prisăcariu l-a așteptat pe Dani, care în momentul în care ea a ajuns acasă aceasta era plin de noroi pe față, în haine de casă și cu jucăria băiețelului în mână.

Situația a fost una amuzantă, însă Gabriela Prisăcariu era cât pe ce să facă atac de panică când l-a văzut, așa că l-a trimis rapid să se schimbe, după care l-a așteptat ... și l-a așteptat, până ce Dani Oțil, ca o gazelă, a fost gata de petrecere.

„Am venit acasă, nu știm de capul nostru. Eu sunt gata de nuntă. Tu ești gata? Vezi că plecam la 6, omule. Ce faci? Acum ai venit de la Enduro? Ai urme de noroi pe față. Haide, mă, nu pot să cred. Ai noroi pe față.”, a spus Gabriela Prisăcariu, care a filmat întregul moment și l-a postat pe Instagram.

După ce l-a trimis să se schimbe, Gabriela Prisăcariu a mai făcut un story în care anunța că prezentatorul de la „Neatza” încă nu era gata. Ce să mai, Dani a fost mai ceva ca ginerică în ziua nunții lui Răzvan Simion.

„Ce vreau să vă spun este că încă îl aștept pe Dani. Aștept. Își caută pantofii acum.”, a spus Gabriela într-un alt story.

Până la urmă, Dani Oțil a fost gata de „scandal”, așa că au ajuns, în cele din urmă, la nunta lui Răzvan Simion, unde au făcut spectacol cu ținutele lor.

Până la urma, așteptarea a meritat, a spus Gabriela Prisăcariu, care a postat și imagini cu ei doi îmbrăcați pentru marele eveniment din viața lui Răzvan Simion. Foto: Instagram
1 / 4


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine