Cât de bine arată Daliana, iubita lui Răzvan Simion, în costum de baie. Pozele de pe Instagram sunt intens apreciate

2 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Răzvan Simion este cuplat de aproape un an cu Daliana Răducan, care pe contul personal de Instagram are imagini cu ea în costum de baie. Iubita matinalului de la Neatza, de meserie arhitect, a incendiat internetul cu ultimele poze făcute publice.

article img

Iubita lui Răzvan Simion, provocatoare și îndrăzneață pe Instagram

Daliana Răducan este o femeie discretă, care în tot acest timp, de când a apărut la brațul lui Răzvan Simion, a demonstrat că nu este interesată să devină persoană publică, ori să apară pe la emisiuni tv. Desigur, altele decât ele despre design.

Citește și: Cristina Cioran, mesaj tranșant după ce Laurette a fost bătută în camera de hotel

Iubita prezentatorului tv este arhitect de meserie și a făcut parte din echipa Visuri la cheie, de la Pro TV, implicarea ei în media fiind strict pe această latură, strict din punct de vedere profesional. Deși au fost văzuți de nenumărate ori împreună, bruneta nu oferă interviuri și nici nu le răspunde jurnaliștilor care o abordează, preferând să își păstreze viața discretă.

Asta nu înseamnă, însă, că pe Instagram Daliana nu-și poate de cap. Fiind contul personal, tânăra arhitect pozează provocator, în diferite costumații.

Citește și: Cu lacrimi în ochi, prințul Harry a făcut o dezvăluire dramatică despre ce i-a făcut Familia Regală: „Am simțit prezența mamei mele în tot acest timp”

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine