Oana Lasconi regretă că și-a denigrat mama și își cere scuze public: „Emoția era la maxim. Asta e clar. E o lecție pe care vă jur c-am învățat-o”

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Oana Lasconi regretă că și-a făcut mama de râs public și regretă ieșirea necontrolată pe care a avut-o pe social media, după ce a aflat că mama ei a votat DA pentru modificarea Constituției la referendumul pentru familie. Acum, Oana a postat o altă serie de clipuri pe Instagram, unde mărturisește că îi pare rău pentru ce s-a întâmplat, dar și că își dorește ca acest scandal să înceteze.

Oana Lasconi regretă postările în care își pune mama la pământ

Oana Lasconi explică în clipurile de pe social media că intervenția ei a fost una la nervi și că regretă că a făcut-o. De asemenea, ea anunță că nu dorește să intre în politică, așa cum multe persoane au speculat. Sau că totul a fost o regie bine instrumentată.

Singurul de care i-a păsat în acest context a fost comunitatea LGBTQ+, care este discriminată și fără drepturi, din punctul ei de vedere. Reamintim că totul a pornit de la declarația publică a Elenei Lasconi, care a dezvăluit la Insider Politic că a votat DA la referendumul pentru familie.

„Aș vrea să spun că regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Asta e clar.

Regret felul în care am făcut-o, regret momentul în care am făcut-o. Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine. Dar o lecție pe care vă jur c-am învățat-o.

Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar – că avem foarte, foarte mult de muncă. Homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet, înseamnă o dezaprobare, o discriminare. M-am gândit zilele astea și la generațiile mai vechi LGBTQ+ care au suferit văzând că e criminalizat felul în care ele există.

Nici nu-mi pot imagina cum s-au simțit acești oameni. Trebuie să ne folosim vocea și pentru ei, nu doar pentru tinerii LGBTQ+ din România. Unii au spus că am folosit asta drept rampă de lansare politică.

Permiteți-mi să vă liniștesc, politica din România este mult prea struțo-cămilă ca să am eu ce să caut în ea. Din punct de vedere ideologic, mi se pare un haos.

Dar ce-mi doresc din toată inima să fac este să susțin comunitatea LGBTQ+. Asta e ce vreau.  Îmi doresc să oprim acest scandal.

Să-l încheiem și să pornim un dialog. Haideți să fim mai buni și mai toleranți astăzi, să ne respectăm, dar vă rog din toată inima să înțelegeți că o părere nu poate fi sinonimă c-un vot pentru îngrădirea unor drepturi.

E foarte important să putem să pornim dintr-o zonă comună. Părerile sunt cu totul altceva. Haideți să ne respectăm astăzi și să începem să visăm la o Românie mai bună, din toate punctele de vedere.

La oameni mai fericiți, la un trai mai bun. Haideți să pornim un dialog.”, a spus Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, pe Instagram.  Ce-i drept, discursul de final al fiicei Elenei Lasconi a fost unul menit să atragă alegători, dacă ar fi fost politician.

Cum a pornit scandalul dintre Elena și Oana Lasconi

Scandalul despre care Oana Lasconi a început sâmbătă, 4 noiembrie, la nici o zi de la difuzarea emisiunii Insider Politic, de la Prima TV, unde Elena Lasconi a fost invitată. În cadrul emisiunii, Elena Lasconi a explicat de ce a votat DA la referendumul pentru familie, în 2018. Declarația, dar și momentul video le puteți urmări în știrea de mai jos.

După ce a văzut declarația mamei sale, cu ochii în lacrimi, Oana Lasconi și-a denigrat mama în toate felurile. Pe lângă faptul că a spus că a abandonat-o, fiica Elenei Lasconi a spus că a fost forțată să mintă în public, dar și că e dezgustată de tot ce s-a întâmplat. Declarațiile Oanei de sâmbătă și videourile de pe Instagram le puteți urmări în știrea de mai jos.

La scurt timp după ce scandalul dintre Elena și Oana Lasconi a izbucnit, USR a decis să o scoată pe Elena Lasconi de pe lista candidaților la europarlamentare. În articolul de mai jos puteți urmări și reacția primarului Câmpulung Muscel cu privire la ce s-a întâmplat cu fiica sa.

După ce a publicat declarația pe social media, Oana Lasconi nu s-a oprit, așa că a continuat să-și denigreze mama inclusiv pe pagina ei de Instagram. Mai jos puteți vedea ce mesaj i-a lăsat Oanei mamei sale. Elena Lasconi.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine