Jared Leto, în brațele româncei Daria Chimoiu, la Londra. Video fabulos cu starul de la Hollywood și olteanca din Craiova. Exclusiv

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Daria Chimoiu face ce face și tot pe lângă staruri de la Hollywood ajunge. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, la Londra, unde Jared Leto a susținut un concert cu trupa. Artistul și actorul de la Hollywood s-a distrat pe cinste cu românca noastră, iar Actualitate.net relatează în exclusivitate și care este relația dintre cei doi.

Jared Leto și Daria Chimoiu au avut o seară pe cinste la Londra


Nat Wolff, Brendan Fraser, Bernard Hiller sau Rob Marshall sunt doar câteva dintre personalitățile cu care Daria Chimoiu a interacționat de-a lungul timpului.

În vârstă de 26 de ani, modelul de talie internațională s-a impus în lumea fashion și a devenit un nume peste hotare. Recent, în Marea Britanie, Daria Chimoiu a lansat și un podcast în care vorbește despre viața de model și sacrificiile pe care le trăiesc fotomodelele pentru a apărea pe podium, dar și părțile bune ale acestei meserii.

Numită și Adriana Lima de România, iar asta datorită asemănării cu celebrul model brazilian, Daria Chimoiu locuiește la Londra, unde a studiat Business Management la Universitatea Goldsmiths, însă printre studiile sale se numără și „luxury brand pricing strategy for fashion businesses” la Paris, dar și mai multe cursuri de actorie la Roma.

Daria Chimoiu, distracție pe cinste cu Jared Leto la Londra

Și pentru că locuiește în Anglia, Daria Chimoiu nu putea lipsi de la concertul lui Jared Leto, care a avut loc pe „The 02 Arena” din Londra, unde a fost însoțită de câteva prietene.

Jared Leto a petrecut o seară pe cinste cu Daria Chimoiu, la Londra. Foto: Actualitate.net
1 / 4

Mai mult, Jared Leto a invitat-o pe românca noastră pe scenă, cu care s-a distrat copios. Momentele au continuat și după concert, astfel că Daria Chimoiu a rămas în compania artistului de la Hollywood.

Originară din Craiova, olteanca noastră este fan al trupei „Thirty Seconds to Mars” de când era adolescentă, prima dată ajungând la un concert alături de mama ei. După ce i-a povestit că mama ei, Mirela, este fan înfocat al formației, Jared Leto i-a transmis un mesaj acesteia.

„Mirela, unde ești? Sunt eu, Jared, noi ne distrăm, suntem la concert, ar fi trebuit să fii aici, poate data viitoare, la următorul concert.”, i-a transmis Jared Leto mamei Dariei Chimoiu.

„Eu și Lauren, prietena mea, am mers la concert pentru eu sunt fan al formației „Thirty Seconds to Mars” de la 14 ani. Apoi ne-au trimis ei (n.red. Jared și echipa) bilete VIP și backstage badges, după care ne-au urcat și pe scenă cu ei. Iar în backstage, Jared a rămas cu noi, ne-a intrebat ce parere am avut despre concert și i am zis că eu am fost că îmi place trupa de la 14 ani, când m a luat mama cu ea la concertul din București. Și a zis că trebuie să îi trimitem un filmuleț neapărat. S-a trezit mama la 2 noaptea cu Jared care îi spune numele😂😂. Apoi am rămas cu el, cu fratele lui, Shannon Leto, si cu prietenele mele în backstage. A fost o experiență unică să fim cu Jared Leto pe scena de la 02. Avem ceva prieteni în comun și a fost ușor să trimită bilet de trecere pentru concert.”, a declarat Daria Chimoiu, n exlusivitate pentru Actualitate.net.

@actualitate.net

@jaredleto și @dariach13 au petrecut clipe de vis la Londra #jaredleto #concert #london

♬ original sound - Actualitate.net - Actualitate.net

Daria Chimoiu l-a cunoscut pe Jared Leto la petrecerea celebrei Kate Moss

Însă Jared Leto și Daria Chimoiu se cunosc din alte împrejurări. Artistul și modelul internațional de origine română s-au cunoscut în septembrie 2023, la petrecerea supermodelului Kate Moss, care a organizat un eveniment după Fashion Week de la Londra, pentru a-și promova parfumul. Jared Leto s-a numărat printre invitații de onoare, iar Daria Chimoiu a fost și ea prezentă la această petrecere, unde a interacționat cu artistul de peste ocean.

„L-am vazut la bar și m-am dus la el.”, a spus Daria Chimoiu, în exclusivitate pentru Actualitate.net, despre momentul în care a interacționat pentru prima dată cu solistul trupei „Thirty Seconds to Mars”.

„La acea petrecere am cunoscut-o și pe Charlotte Tilbury cu care am și colaborat ulterior pe un proiect.”, a mai spus Daria, pentru Actualitate.net.

Daria Chimoiu l-a cunoscut pe Jared Leto la petrecerea supermodelului Kate Moss. Foto: Actualitate.net
1 / 3
Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine