Românca Daria Chimoiu și Lauren, două modele de talie internațională, lansează „Under the umbrella”, cel mai tare podcast din Marea Britanie

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Bârfe, picanterii, situații tensionate, dar și emoțiile pe care le ai atunci când întâlnești oameni valoroși din lumea modei, toate astea vor fi povestite în podcastul „Under the umbrella”, iar protagonistele acestui show online vor fi Daria Chimoiu și Lauren, de profesie modele.

Daria și Lauren

Daria Chimoiu, modelul român de talie internațională, dă drumul la cel mai tare podcast din Marea Britanie. Dacă ești curioasă despre cum funcționează lumea modei, dar și cum e să fii în pas cu cele mai „hot” evenimente din această industrie, atunci trebuie să le urmăriți neapărat pe Daria și Lauren în podcastul „Under the umbrella”.

Actualitate.net a stat de vorbă cu Daria Chimoiu, model român stabilit la Londra - cu un portofoliu bogat și prezentări de modă din toată Europa, pentru a ne explica de unde i-a venit ideea de podcast și după ce criterii și-a ales „colega de scenă”.

Daria Chimoiu prezintă „Under the umbrella”

Daria și Lauren realizează cel mai tare podcast cu și despre modele. 
1 / 2

„Podcastul se va numi ‘Under the umbrella’ si hostul meu va fi Lauren Saliu, una dintre cele mai bune prietene de-ale mele, actriță și model. Este singura persoană cu care puteam să fac acest proiect, facem parte din aceeași industrie și avem același gen de umor, dar și o chimie extraordinară, iar asta se va vedea pe cameră.

Vom vorbi despre modeling, acting, exclusive events, experiențe și cam tot ce încape sub această ‘umbrelă’ a industriei. Am semnat recent cu RNA agency și ei m-au încurajat să fac ceva mai constant, așa că am ales acest podcast.

Consider că este ceva ce mi se potrivește în acest moment. Vom încerca să facem și episoade tip vlog unde vom filma de pe set sau de la evenimente, apoi vom face un debrief. Sperăm ca persoanele care se vor uita să înțeleagă ce semnifică cu adevărat această lume a modei, mai ales fetele care își doresc să aprofundeze această meserie cu interes.

Sperăm că pot învăța ceva din experiențele noastre. Va fi un mediu relaxat, conversații ce au loc între cele mai bune prietene și cu anumite povești care chiar și în prezent par a fi un vis.”, ne-a declarat Daria Chimoiu.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine