Imagini spectaculoase cu Kim Jong Un, după ce a slăbit aproape 50 de kilograme

Publicat:
2 minute

Kim Kong Un a slăbit spectaculos, iar ultimele imagini devenite virale cu el în media au făcut deliciul publicului. Dictatorul Coreei de Nord se confruntă cu o situație critică în țara sa și a adus lămuriri la scurt timp după ce s-a văzut că a slăbit foarte mult.

article img

Kim Jong Un a slăbit foarte mult în ultima perioadă

Kim Jong Un a slăbit uimitor

Dictatorul Kim Jong Un a slăbit aproape 50 de kilograme, iar acest lucru este vizibil cu ochiul liber. Conducătorul Coreei de Nord a cântărit, până anul trecut, în jur de 140 de kilograme. Pentru că greutatea i-a dat bătăi de cap și probleme de sănătate, Kim Jong Un a fost nevoit să slăbească, se speculează în presa de peste hotare.

Sunt diferențe majore în ceea ce privește înfățișarea liderului coreean. Până acum, Kim Jong Un nu a explicat motivul pentru care a slăbit atât de mult.

Potrivit Serviciului Național de Informații din Coreea de Sud că liderul coreean s-a îngrășat în jur de 6-7 kilograme pe an de la venirea la putere până în 2011. Analiștii politici cred însă că liderul coreean a slăbit pentru a-și îmbunătăți imaginea.

article img

Sunt diferențe majore de înfățișare pe care oamenii le-au sesizat la Kim Jon Un

Cu toate astea, au fost zvonuri cum că ar avea probleme cu inima, că ar fi suferit o operație pe cord. De altfel, în  2014, după ce a dispărut din spațiul public mai bine de 6 săptămâni, Kim Jong UN a apărut sprijinindu-se într-un baston.

Este foarte greu și complicat ca inclusiv serviciile secrete să afle detalii despre viața privată a liderului coreean.

Coreea de Nord, criză de alimente. Reacția dictatorului

Liderul coreean Kim Jong Un a avut prima reacție după ce au apărut în spațiul public imagini cu el vizibil mai slab. Dictatorul a precizat că țara sa se confruntă cu o reală criză a alimentelor. Cauza menționată de acesta ar fi dezastrele naturale (taifunuri și inundații) care au avut loc, în ultima perioadă, în Coreea de Nord.

De altfel, pandemia și-a pus amprenta asupra economiei și au scăzut semnificativ numărul  schimburilor comerciale cu China. Potrivit oficialilor din Coreea de Nord, de la închiderea granițelor cu China și Rusia, dar și suspendarea călătoriilor aeriene, țara nu s-a mai confruntat cu vreun caz de coronavirus.

Așadar, Kim Jong Un încurajează producția agricolă, iar reacția lui a fost că "situația alimentară a poporului devine acum tensionată".

În perioada pandemiei cu noul coronavirus, Coreea de Nord a oprit livrarea cu alimente, îngrășăminte și combustibil din China. De altfel, în loc să primească ajutor internațional, dictatorul a decis să dezvolte arme nucleare.

Mai multe pentru tine