Imagini impresionante din interiorul celui mai vechi hotel din lume. Cât costă o noapte de cazare

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Cu o istorie impresionantă de 1300 de ani, Nishiyama Onsen Keiunkan din Hayakawa, Japonia, deține recordul mondial Guinness pentru cel mai vechi ryokan cu izvoare termale, promițând o experiență de neuitat.

Galerie imagini 1 / 7

Acest ryokan (n.r. han japonez tradițional) de 5 stele, amplasat într-o vale pitorească, oferă oaspeților săi luxul izvoarelor termale în fiecare cameră, preparate culinare excepționale și un serviciu de calitate inegalabilă.

Nishiyama Onsen Keiunkan: cel mai vechi ryokan cu izvoare termale din lume

Nishiyama Onsen Keiunkan din Hayakawa nu este doar un ryokan, ci o comoară a tradiției japoneze. Construit în anul 705, se mândrește cu titlul de cel mai vechi ryokan cu izvoare termale din lume. Situat într-o vale înconjurată de frumusețea naturii, oferă o experiență autentică și relaxantă.

Fiecare cameră din acest ryokan de 5 stele este echipată pentru a asigura o experiență relaxantă a oaspeților. Izvoarele termale naturale sunt disponibile în toate cele 37 de camere, chiar și la dușuri, asigurând astfel o baie relaxantă oricând doriți. Pentru cei care preferă echipamentele moderne, camerele sunt dotate și cu un ceainic electric, frigider și un TV cu ecran plat.

Mai mult decât atât, ryokanul servește un mic dejun asiatic tradițional în fiecare dimineață. Deliciile culinare nu se opresc aici. Oaspeții au oportunitatea de a savura bucate delicioase din bucătăria locală, cum ar fi carne de vită Koshu, preparată de un bucătar premiat.

După o zi de relaxare în baie sau explorare a împrejurimilor, oaspeții pot petrece timp de calitate în saună sau se pot răsfăța în băile în aer liber sau în băile publice cu izvoare termale. Pentru cei care sunt în căutarea unui pic de divertisment, există o sală de karaoke disponibilă la proprietate. Și pentru cei care călătoresc cu mașina, ryokanul oferă parcare privată gratuită.

Nishiyama Onsen Keiunkan se află la doar 60 de minute de mers cu mașina de gara Minobu. Pentru cei care călătoresc din afară, cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Shizuoka, situat la 85 km de ryokan.

Nu este de mirare că cuplurile apreciază în mod deosebit această locație, oferindu-i un punctaj de 9,2 pentru o călătorie în doi.

Cel mai vechi hotel din lume și-a deschis ușile pe 13 martie 2018. Nishiyama Onsen Keiunkan continuă să fie o alegere pentru turiștii din întreaga lume.

Tradiția unei familii: 52 de generații au avut grijă de afacere

Nishiyama Onsen Keiunkan nu doar un simbol al tradiției Japoniei, ci și al rezilienței și adaptării. Această poveste oferă o incursiune profundă în istoria unui ryokan care a supraviețuit de-a lungul a 52 de generații, continuând să își încânte oaspeții cu o experiență tradițională autentică, în timp ce face ajustări minore pentru a satisface nevoile contemporane.

Începând cu legendele sale de origine, trecând prin perioadele dramatice ale incendiilor și dezastrelor naturale, până la provocările prezentului de a păstra tradiția în fața schimbărilor moderne, Nishiyama Onsen Keiunkan se dovedește a fi o mărturie vie a moștenirii culturale a Japoniei.

În ciuda presiunilor modernizării și urbanizării, Kawano și echipa sa încearcă să păstreze autenticitatea experienței ryokan. Este evident că păstrarea tradițiilor, asemenea acestei moșteniri culturale, necesită o abordare echilibrată: rămânând fidel rădăcinilor, dar și înțelegând necesitățile și așteptările călătorilor contemporani.

În ciuda provocărilor pe care le-a întâlnit, Nishiyama Onsen Keiunkan reușește să îmbine cu succes tradiția cu modernitatea, asigurându-se că esența sa va rămâne neschimbată pentru generațiile viitoare. Într-o lume în constantă schimbare, astfel de locuri ne amintesc de valoarea și importanța rădăcinilor noastre.

Cât costă cazarea în cel mai vechi hotel din lume

Nishiyama Onsen Keiunkan are nota 9.2 pe booking, însă nu există camere libere. Astfel, nu se poate genera nici prețul pentru o noapte de închiriere.

În schimb, pe site-ul kayak.com am găsit hotelul cu posibilitatea de închiriere cu 322 de dolari pe noapte pentru o cameră standard, nerambursabil, însă cu cina și micul dejun incluse.

Și cu 352 de dolari, cu anularea gratuită a camerei + micul dejun, în cazul în care ajungeți. Aceste opțiuni sunt cele disponibile în acest moment pentru anumite date. Planul tarifar se poate schimba constant. Trebuie să verificați constant datele.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine