Elena Lasconi, primar reales în Câmpulung Muscel și noua șefă USR: „Numai mamă să nu fii. Am ajuns să o trăiesc și pe asta”

5 minute
Publicat:
Autor: Larisa Ciută

Elena Lasconi este primarul reales de către cetățenii orașului Câmpulung Muscel, dar și noua șefă USR România, partid din care ieșise din cauza conflictului cu fostul șef USR, Cătălin Drulă, cel care a exclus- și de pe listele de la europarlamentare, după ce a recunoscut că a votat „DA” la referendumul pentru familie. Acest vot i-a adus un scandal îngrozitor și cu fiica sa, care a făcut o serie de clipuri în care mărturisea că era dezgustată de alegerea mamei sale, Oana Lasconi fiind o mare susținătoare a comunității LGBDQ+. Toate aceste întâmplări au avut, însă, un final fericit pentru Elena Lasconi, care acum a preluat ștafeta de la Drulă și a fost realeasă ca primar.

Elena Lasconi stânga, Oana Lasconi dreapta

Elena Lasconi s-a păstrat pozitivă și fermă după toate derapajele publice ale fiicei sale și a încercat să-i fie alături și după aceste episoade care i-au pătat imaginea. Sau cel puțin asta se credea! Oamenii au fost, însă, mai toleranți i-au ținut partea primarului din Câmpulung Muscel, judecând-o pe fiica sa după postarea filmulețelor în care își batjocorea mama, după ce a votat „DA” la referendumul pentru familie.Norocul victorie Elenei Lasconi. Sau karma

Nu la fel de toleranți au fost și colegii din USR, care s-au aliniat împotriva Elenei Lasconi, au scos-o de pe listele de la europarlamentare, lucru care a dus la decizia edilului din Câmpulung de a ieși definitiv din partid. Însă viața bate filmul, iar după rezultatele dezastruoase ale lui Cătălin Drulă de la alegerile din 2024, Elena Lasconi a candidat la șefia USR și a fost aleasă de 68% dintre colegi.

O altă victorie pe care Elena Lasconi a avut-o după tot circul mediatic după ce a recunoscut că a votat „DA” la referendumul pentru familie a fost realegerea ei de către oameni în calitate de primar al orașului Câmpulung Muscel.

În toată această perioadă de campanie electorală, fiica Elenei Lasconi a dispărut de pe social media, încercând să stea departe de viața publică, controverse și pentru a nu influența în vreun fel parcursul politic al mamei sale.

Elena Lasconi este văzută ca un om al oamenilor, fiind și motivul principal pentru care a fost votată a doua oară de către cetățenii din Câmpulung. Într-o serie de imagini de pe Instagram, edilul apare alături de locuitorii orașului în timp ce vizionează meciul dintre România și Slovacia, bucurându-se de victoria tricolorilor în cel mai autentic mod.

Elena Lasconi, o mamă devotată și iertătoare

Cu toate că a fost denigrată de propria fiică, Elena Lasconi a găsit drumul spre iertare și s-a împăcare cu fiica sa. La plecarea Oanei din România la Paris, pentru studii, primarul din Câmpulung Muscel a postat un mesaj emoționant pe social media. Culmea, prima parte din mesaj se potrivește perfect atât cu situația expusă, în care era tristă că fiica sa pleacă peste hotare, dar și cu situația în care Oana s-a întors împotriva sa.

„Numai mamă să nu fii. Am ajuns să o trăiesc și pe asta” - Elena Lasconi.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine