Conjuncția Venus-Marte influențează zodiile într-un mod fenomenal, în perioada 28-31 Martie. Săgetătorii își asumă riscuri mari

5 minute
Publicat:
Autor: Larisa Ciută

Conjuncția Venus-Marte vine cu schimbări pentru toate zodiile, în perioada 28-31 Martie. Fiecare nativ va fi influențat în felul lui, așa că vor fi niște transformări la nivelul zodiilor. Nativii din horoscop vor trăi un sfârșit de lună palpitant.

Săgetătorii sunt puși pe fapte mari. Foto: Freepik.com


Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Energia vibrantă a conjuncției Venus-Marte le accentuează pasiunea și determinarea în relațiile Berbecilor. Ai putea simți o creștere a dorinței de a-ți exprima sentimentele și de a-ți urma impulsurile romantice sau creatoare. Fii deschis la noi întâlniri sau la oportunități de colaborare care îți pot aduce satisfacții emoționale și personale.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii caută intimitate și auteticitate în conexiunile sociale. Energia este favorabilă pentru aprofundarea relațiilor existente și pentru a-ți manifesta afecțiunea în moduri tangibile. Fiind semn de pământ, poți găsi că această energie îți stimulează simțurile și te îndeamnă să te bucuri de plăcerile simple ale vieții.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Pentru Gemeni, conjuncția Venus-Marte aduce o doză de pasiune și entuziasm în comunicare și interacțiunile sociale. Ai putea găsi că ești mai deschis să îți exprimi sentimentele sau să îți împărtășești ideile cu ceilalți într-un mod mai direct și vibrant. Acum poți să-ți clarifici intențiile și poți să-ți urmezi mai ușor dorințele cu mai mult curaj și determinare.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

În cazul Racilor ar putea accentua nevoia de intimitate și de conexiune emoțională în relațiile tale. Datorită conjuncției dintre Venus-Marte ai putea simți o puternică atracție către cei dragi și o dorință de a le arăta cât de mult îți pasă de ei.

Leu (23 iulie - 22 august)

Pentru Leu, conjuncția Venus-Marte aduce un impuls de creativitate și pasiune în viața ta. Ești mai inspirat să îți exprimi talentele și să te dedici proiectelor care îți aduc bucurie și satisfacție personală.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Pentru Fecioară, această conjuncție ar putea aduce o intensificare a relațiilor sociale și a interacțiunilor cotidiene. Ai putea simți nevoia de a-ți îmbunătăți conexiunile cu cei din jur și de a te implica mai activ în comunitatea ta. Acordă mai multă nevoie și atenție nevoilor și dorințelor tale sociale și implică-te în activități care îți împlinire.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanțele se concentrează asupra relațiilor, dar și pe echilibrul interior-exterior. Cu ajutorul conjuncției Venus-Marte ai putea descoperi că ești mai conștient de nevoia de armonie și de justiție în relațiile tale, și ai putea fi mai determinat să îți exprimi nevoile și să stabilești limite sănătoase.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionii experimentează o intensă dorință de a testa pasiunea și a emoțiile în relațiile pe care le au. Simți nevoia de a te conecta la un nivel mai profund cu cei din jur și de a explora aspecte mai întunecate sau mai intime ale relațiilor tale.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Pentru Săgetător, această conjuncție aduce un impuls de aventură și entuziasm în viața ta socială și în relațiile tale. Ești mai deschis să îți asumi riscuri și să explorezi noi experiențe și conexiuni sociale. Este un moment favorabil pentru a ieși din zona ta de confort și pentru a te conecta cu oameni și idei noi.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii au o nevoie mai mare de stabilitate și siguranță în relațiile pe care le au. Vei fi mai concentrat asupra consolidării relațiilor existente și asupra construirii unei fundații solide pentru viitor. Acordă atenție nevoilor și valorilor tale în relațiile tale și stabilește limite clare pentru a-ți proteja siguranța emoțională.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Pentru Vărsător, conjuncția Venus-Marte aduce o deschidere către schimbare și inovație în relațiile pe care le are. Vărsătorii sunt mai deschiși la idei noi și la noi moduri de a se conecta cu ceilalți. Experimentează relațiile neconvenționale și explorează noi cercuri sociale care îți pot aduce perspective și idei noi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Peștii sunt sensibili în această perioadă, așa că s-ar putea să simtă nevoia unei conexiuni mai profunde cu ceilalți și o dorință de a-și exprima compasiunea și empatia față de ei. Fiind un semn de apă, te poți conecta mai ușor la emoțiile și la intuiția ta în această perioadă.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine