Cele mai controversate apariții vestimentare ale Primei Doamne a României, Carmen Iohannis

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția Actualitate.net

Carmen Iohannis este fără doar și poate un etalon de frumusețe și eleganță, însă nu toată lumea a apreciat aparițiile sale publice, în ceea ce privește partea vestimentară. Vă prezentăm cele mai controversate ținute purtate de Prima Doamnă a României.

Sursa foto: urban.ro

Figură discretă în viața publică românească, soția președintelui României a fost prezentă, în timpul celor două mandate ale lui Klaus Iohannis doar la cele mai importante evenimente, unde trebuia să-l însoțească pe șeful statului.

Cine o îmbracă pe Carmen Iohannis

Carmen Iohannis este consiliată din punct de vedere stilistic de mai mulți designeri români, printre care Maria Marinescu, cea care i-a creat și ultima ținută, în trecut fiind îndrumată vestimentar de Eli Lăslean. De altfel, și Stephan Pelger și-a pus amprenta în ceea ce privește aparițiile Primei Doamne a României.

Carmen Iohannis a mai fost îmbrăcată pentru evenimentele importante și oficiale ca Primă Doamnă de către Irina Schrotter, cea care s-a ocupat și de ținutele Principesei Margareta a Casei Regale din România.

Principesa Margareta (stânga), Carmen Iohannis (dreapta), la ceremonia de încoronarea a regelui Charles al III-lea, care a avut loc pe data de 6 mai 2023 la Londra

Ultima apariție a soției președintelui României a fost intens comentată, dar și lăudată. Maria Marinescu s-a ocupat cu delicatețe de apariția în public a Primei Doamne. Carmen Iohannis a purtat o vestimentație formată din două piese, fustă și bluză cu umerii goi, la Dusseldorf, Germania, unde Klau Iohannis a primit Premiul Civic German, conferit de Fundaţia Civică Bad Harzburg.

Carmen Iohannis, într-o ținută marca Maria Marinescu, în Germania

Carmen Iohannis și-a accesorizat ținuta cu bijuterii în valoare de 12.000 de euro, din colecția Malvensky Grace Diamonds. Este vorba de inel și un colier din aur alb, cu diamante albe.

Cele mai controversate apariții publice ale Primei Doamne a României, Carmen Iohannis

Prezentăm o galerie foto cu cele mai comentate apariții vestimentare ale soției președintelui României. Carmen Iohannis a fost criticată deseori pentru modul în care s-a îmbrăcat la întâlnirile oficiale. Fie că a fost vorba de rochii mult prea scurte, decoltate sau ținute în culori îndrăznețe. Fie a fost lăudată pentru alegerile făcute. La pachet au fost comentați și designerii, toți fiind români și cunoscuți pe meleagurile noastre.

Galerie imagini 1 / 8

Cea mai intens dispută dintre designeri a fost între Irina Schrotter și Cătălin Botezatu, care a criticat apariția soției președintelui la Londra, la încoronarea regelui Charles, unde Carmen Iohannis a purtat două rochii, una la dineul oficial, marca Eli Lăslean, și alta la ceremonia de la Wesminster Abbey, ținută realizată de Irina Schrotter. Botezatu i-a sugerat Primei Doamne să apeleze la stiliști vestimentari, pentru a nu mai gafa la evenimentele publice la care pare participă.

Atunci, Irina Schrotter a reacționat, la acel moment, la comentariile creatorului de modă Cătălin Botezatu.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine