Ce mai face Macaulay Culkin, faimosul actor din seria "Singur Acasă"?

4 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Crăciunul și seria de filme "Singur Acasă" sunt aproape sinonime pentru multe persoane din întreaga lume. Filmul, lansat în 1990, a devenit un clasic nelipsit al sezonului festiv. Povestea lui Kevin McCallister, un băiețel isteț și curajos care se apără singur împotriva a doi hoți neîndemânatici în timp ce familia lui este plecată în vacanță, a captivat inimile a milioane de oameni și a devenit o tradiție de Crăciun în multe case.

Macaulay Culkin, Singur Acasă, foto Wikipedia

"Singur Acasă" (Home Alone) și impactul cultural

"Singur Acasă" nu este doar un film de Crăciun, ci un fenomen cultural. Regizat de Chris Columbus și scris de John Hughes, filmul combină umorul, aventura și emoțiile calde ale sărbătorilor.

Kevin McCallister, interpretat de Macaulay Culkin, folosește ingeniozitate și capcane amuzante pentru a-și păstra casa în siguranță, oferind scene memorabile și replici iconice care rămân în memoria colectivă.

Cine este Macaulay Culkin?

Macaulay Culkin, născut pe 26 august 1980, a devenit o stea internațională prin rolul său din "Singur Acasă". Talentul său natural pentru comedie și capacitatea de a captiva publicul l-au făcut unul dintre cei mai recunoscuți actori copii ai timpului său. Carisma și expresivitatea sa au contribuit semnificativ la succesul filmului.

Alte filme cu Macaulay Culkin

După succesul din "Singur Acasă", Culkin a jucat în mai multe filme de succes, inclusiv "Singur Acasă 2: Pierdut în New York", "My Girl", "The Good Son" și "Richie Rich".

Fiecare dintre aceste roluri a arătat laturi diferite ale abilităților sale actoricești, de la inocența copilărească la personaje mai întunecate și complexe.

Macaulay Culkin, foto wikipedia

În ultimii ani, Macaulay Culkin a ales să se distanțeze parțial de lumina reflectoarelor. A apărut în câteva proiecte selecte, inclusiv în seriale de televiziune și în producții independente. De asemenea, s-a implicat în diverse proiecte creative, cum ar fi podcasting și scrierea, demonstrând o gamă largă de interese și talente.

Viața sa personală, inclusiv relațiile și interesele sale, continuă să fie un subiect de interes pentru fani, demonstrând impactul durabil al rolului său iconic.


Recent, Macaulay Culkin, cel mai bine cunoscut pentru rolul său ca Kevin McCallister în seria "Singur Acasă", a fost onorat cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. Ceremonia, care a avut loc pe 1 decembrie 2023, a fost un moment semnificativ pentru Culkin, marcând impactul său de durată în industria de divertisment.

La ceremonie, Culkin a fost însoțit de logodnica sa, Brenda Song, și cei doi fii ai lor. Prezența familiei sale a subliniat importanța evenimentului în viața sa. Catherine O'Hara, mama sa din ecran în "Singur Acasă", a fost, de asemenea, prezentă. O'Hara a ținut un discurs, reflectând asupra timpului petrecut lucrând împreună și exprimându-și mândria față de realizările lui Culkin.

Culkin, acum în vârstă de 43 de ani, și-a început cariera ca actor copil și a continuat să joace în roluri mai mici de-a lungul anilor. În timpul ceremoniei, el a ținut un discurs emoționant, exprimând recunoștință față de familia și colegii săi care l-au susținut de-a lungul anilor. A mulțumit în mod special Brendei Song, evidențiind-o ca o sursă semnificativă de sprijin și dragoste în viața sa.


Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine