Cât de frumoasă a fost soția lui Lino Golden la cununia civilă. Delia Salchievici a purtat o rochie albă, cu un decolteu impresionant

4 minute
Publicat:
Autor: Daria Andries

Lino Golden e bărbat la casa lui, s-a dus burlăcia odată cu ziua de 19 aprilie. Însă artistul este fericit, căci plănuiește să-li petreacă tot restul vieții cu aleasa inimii lui, o femeie care este pe gustul lui din toate punctele de vedere: Delia Salchievici.

Au și rețelele de socializare beneficiile lor. De exemplu, în cazul lui Lino Golden, o conversație pe Instagram s-a transformat într-o căsătorie.

Cântărețul și soția lui s-au cunoscut în vara anului 2023, iar de atunci sunt de nedespărțit. Delia Salchievici, o tânără pasionată de fashion și tatuaje, a fost cea care l-a abordat pe Lino Golden, după care au decis să se întâlnească.

Delia l-a cucerit pe cântăreț cu frumusețea ei, iar de acolo la a avea o relație a fost doar un pas. Ulterior, Lino Golden s-a îndrăgostit de personalitatea Deliei, felul ei de a fi, caracterul care se potrivește mănușă cu genul lui de a fi. Astfel, nu a trecut mult timp, iar cântărețul a cerut-o în căsătorie. Când știi ce vrei știi, nu mai stai să te gândești la ce se poate întâmpla, iar de acest lucru este convins și Lino, care s-a aruncat în vâltoarea vieții și într-un viitor necunoscut cu cea pe care a ales-o să-i fie soție.

Lino Golden s-a căsătorit cu Delia Salchievici

Artistul a fost „ginerică” pe data de 19 aprilie, ziua în care și-a unit destinul cu logodnica lui, Delia Salchievici. Lino Golden a fost îmbrăcat într-un costum negru la cununia civilă, iar logodnica lui a purtat o rochie de un alb imaculat.

Iubita lui Lino a fost cu adevărat o apariție la cununia civilă, căci rochia purtată în ziua în care a devenit pentru prima dată soție a atras toate privirile. Delia a ales pentru acest eveniment special din viața lor o rochie cu un decolteu impresionant, mulată pe corp, tip sirenă, cu umeri bufanți, căzuți ușor pe brațe.

Soția lui Lino Golden nu a purtat bijuterii, tatuajele ținând locul accesorilor. Părul a fost aranjat în bucle ușoare, cu un machiaj simplu, în ton cu tatuajele roșii.

Lino și Delia s-au căsătorit. Foto: Instagram
1 / 3

După ce au devenit soț și soție, Lino Golden și Delia Salchievici au sărbătorit căsătoria într-o locație din Capitală, unde au invitat câțiva prieteni apropiați.

Lino Golden și Delia s-au văzut prima dată pe 1 iunie 2023, moment în care au și devenit un cuplu. Ulterior, cei doi s-au mutat împreună, artistul a venit cu inelul, apoi au participat la „Power Couple România”, iar acum a venit surpriza: căsătoria. Căsă de piatră, Lino și Delia!Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine