Andreea Sasu și Philipp Plein au dezvăluit, într-un cadru de poveste, sexul bebelușului. Primele fotografii cu cei doi viitori părinți împreună. Românca din Pașcani urmează să nască

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Andreea Sasu și Philipp Plein au dezvăluit sexul bebelușului. Creatorul de modă urmează să devină tată pentru a patra oară. Imaginile postate de românca din Pașcani pe social media îi arată pe cei doi viitori părinți într-un cadru de vis, plin de flori, în timp ce apasă pe o „dinamită” cu artificii care dezvăluie dacă vor avea fată sau băiat.Andreea Sasu este în culmea fericirii, căci va deveni mamă în scurt timp. Însărcinată în ultimul trimestru de sarcină, românca din Pașcani a organizat o petrecere menită să dezvăluie sexul bebelușului.

Philipp Plein a fost prezent la marele eveniment și nu a scăpat-o din priviri, a scăldat-o în gesturi tandre și a sărutat-o cu foc pe Andreea Sasu.

Andreea Sasu și Philipp Plein au anunțat sexul copilului. Imagini de poveste cu cei doi viitori părinți

Andreea Sasu radiază de fericire, căci urmează să devină mamă pentru prima dată. Chiar dacă e la al patrulea copil, Philipp Plein este și el mai mult decât bucuros, mai ales că are o familie numeroasă, așa cum și-a dorit.

Andreea Sasu a postat poze de la petrecerea pentru dezvăluirea sexului copilului. Foto: Instagram
1 / 8

Andreea Sasu și Philipp Plein s-au îmbrăcat în alb la acest mare eveniment din viețile lor. Bruneta a purtat o rochie albă cu decolteu și crăpătură pe piciorul stâng, iar creatorul de modă a îmbrăcat un costum simplu alb. Înconjurați de trandafiri, orhidee și mărgăritari, cei doi viitori părinți au dezvăluit sexul bebelușului.

Andreea Sasu și Philipp Plein vor avea un băiețel. „Este băiețel. Visele devin realitate. Sunt foarte recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că m-a binecuvântat cu un dar atât de prețios, să am un băiețel.”,  a scris Andreea Sasu în dreptul imaginilor postate pe Instagram.

Andreea Sasu și Philipp Plein, asumați și împreună la petrecerea în care au anunțat sexul bebelușului

Andreea Sasu a ținut secretă relația cu Philipp Plein, mai ales că au reluat legătura anul trecut, pe când fosta iubită a creatorului de modă era gravidă cu cel de-al doilea copil al lor.

Cu toate că are trei copii cu două femei diferite, iată că acest lucru nu l-a împiedicat pe designer să formeze din nou un cuplu cu Andreea Sasu și să o lase însărcinată.

Cei doi au mai fost într-o relație în urmă cu câțiva ani, după ce Plein s-a despărțit de Mădălina Ghenea și a încercat mai multe relații de iubire și cu alte modele și fotomodele.

După ce au apărut zvonuri că sunt împreună, Plein a mărturisit că Andreea Sasu este însărcinată și că urmează să devină tată pentru a doua oară. Actualitate.net a stat de vorbă și cu românca din Pașcani, care a confirmat sarcina și relația cu designerul.

Deși Philipp Plein apare zilnic alături de cealaltă familie a sa, creatorul de modă și-a asumat public relația cu Andreea Sasu, care îi va aduce pe lume cel de-al patrulea moștenitor, tot un băiat.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine