Andreea Marin, suspectă de cancer: „Au scos 800 de grame de tumoră, doi pumni de celule crescute”

8 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Andreea Marin a trecut prin multe perioade dramatice în viața ei, însă continuă să inspire și să fie puternică atât pentru ea, cât și pentru apropiații ei. Recent, Andreea Marin a ajuns pe mâna medicilor, însă după ce au apărut zvonuri că a fost dusă de urgență la spital, vedeta TV a ținut să facă un comentariu pe social media despre starea ei de sănătate.

„Poate o să vi se pară ciudat că pun poza asta frumoasă, în care am o stare bună, zâmbet și un strop de strălucire, când voi vorbi mai jos despre ziua de ieri, în care am dormit lin pe un pat de spital, în timp ce medicul își făcea bine treaba, ca să-mi dea vești bune apoi.

Așa ca fotografia are legătură cu felul meu de a fi, așa sunt eu, optimistă, și așa mă remontez când trec, precum se întâmplă oricărui om, și prin momente mai neplăcute: văd partea plină a paharului și clipa de umbră drept o tranziție spre ziua luminoasă ce vine apoi.

La ce mi-ar folosi să pun aici o poză cu mine morocănoasă pe un pat de spital? Nu vă alarmați, nu e cazul, sunt bine, azi e o zi de lumină - menționez asta cat se poate de limpede, că tot văzusem de curând știri sumbre avându-mă drept personaj central, de m-au sunat ai mei să verifice cu inima cât un purice dacă sunt încă în viață, grație unor “jurnaliști” minunați.

Aceasta e o postare în care vreau doar să spun mulțumesc cu toată inima echipei medicale care a avut grijă de mine și ieri, când mă aflam în “casa” lor, și în alte ocazii în care îmi verificam sau reparam starea de sănătate, e-adevărat că eu caut pe cat posibil să nu afle o lume întreagă când pășesc pragul unui spital, doar când e ceva prețios de învățat dintr-o experiență trăită de mine ce știu că poate ajuta și alți oameni, vorbesc deschis despre asta.

Se știe că munca mea implică uneori si contracte de promovare, dar spun limpede că nu e cazul acum, simt doar nevoia ca acești oameni minunați să simtă recunoștința mea, MULȚUMESC!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.

Galerie imagini 1 / 5

Andreea Marin, operată de urgență, după ce a fost suspectă de cancer

În noiembrie 2018, Andreea Marin a trecut printr-o perioadă destul de grea din punct de vedere al sănătății. Fosta prezentatoare TV a trecut printr-o operație dificilă, după ce a fost suspectă de cancer.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic.

Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist. Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană, doctorul Dragoș Zamfirescu. Drumurile noastre s-au întâlnit într-o campanie umanitară la care am pus umărul - «Zetta - Ajută-ne să ajutăm!»”, a povestit Andreea Marin.

„Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi. Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară.

E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul. Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoră. Aveam cocoaşa aceea în spate, care crescuse din senin”, a povestit Andreea Marin.

Andreea Marin, o luptătoare care a trecut prin multe greutăți

Andreea Marin este o personalitate cunoscută și iubită în lumea televiziunii românești. Cu o carieră lungă și diversificată, Andreea Marin și-a câștigat faima și respectul publicului pentru talentul și profesionalismul său.

De la debutul său la vârsta de 19 ani la TVR Iași, până la rolurile de moderator, realizator și producător, Andreea Marin a strălucit în fiecare etapă a carierei sale. Cu experiență în jurnalism, televiziune și chiar în lumea modei, Andreea Marin este o prezență influentă în industria media românească.

Andreea Violeta Marin s-a născut la Roman pe 22 decembrie 1974 și a crescut într-o familie cu două surori și un frate vitreg. Viața ei a fost marcată de o tragedie la vârsta de nouă ani, când și-a pierdut mama într-un accident rutier. A absolvit Colegiul Național Roman-Vodă și a continuat studiile la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializându-se în Informatică.

La vârsta de 21 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit cu Cristian Gheorghiță, dar căsnicia lor s-a încheiat în anul 2000.

În ianuarie 2006, a avut o nouă căsătorie, de data aceasta cu Ștefan Bănică Junior, iar în decembrie 2007, au devenit părinți pentru prima dată, aducând pe lume-o pe Ana Violeta. După 7 ani de căsnicie, cei doi au decis să divorțeze.

Pe 22 decembrie 2013, în ziua în care a împlinit 39 de ani, Andreea Marin s-a căsătorit civil cu Tuncay Öztürk, un medic turc și preparator fizic al lotului național de gimnastică feminină al României.

Andreea Marin și-a început cariera în jurnalism la vârsta fragedă de 19 ani, când a devenit moderator la TVR Iași. Ulterior, a devenit reporter special al TVR la ceremonia premiilor Oscar din Los Angeles în 1998 și 1999, marcându-și prezența în evenimente internaționale.

Cu trecerea timpului, Andreea Marin a devenit un nume cunoscut în televiziunea românească. A fost maestru de ceremonii la festivaluri importante precum Eurovision, Mamaia, Cerbul de Aur și Gala Națională a Sportului. Cu emisiunea "Surprize, Surprize," a realizat nouă ani la rând un spectacol de televiziune foarte popular în România.

De-a lungul carierei sale, Andreea Marin a fost implicată în proiecte diverse, de la producție TV la colaborări cu branduri renumite. A fost purtător de cuvânt și imagine pentru companii precum Garnier - L'Oreal, Cartier și Procter & Gamble – Head & Shoulders.

În calitate de director editorial al Revistei "Business Woman Magazine" și președinte fondator al Fundației "Prețuiește Viața," Andreea Marin a demonstrat că este pasionată de cauzele umanitare și educație. Ea a fost implicată în campanii pentru sănătate și a scris cărți inspiraționale, precum "Prețuiește Viața."

Andreea Marin a lansat, împreună cu designerul Irina Schrotter, brandul "Violet by Andreea Marin," oferind îmbrăcăminte pentru bebeluși și obținând recunoaștere internațională pentru inventarea unui body extensibil pentru copii.

În calitate de manager al Proiectului Școala Mamelor, a oferit sprijin mămicilor aflate în situații dificile de viață, punând la dispoziție consultanță din partea specialiștilor.

Andreea Marin a rămas un exemplu de perseverență și succes în industria media românească, lăsându-și amprenta în jurnalism, televiziune, și umanitarism.

Este de remarcat că Andreea Marin a câștigat premiul "Cea mai iubită vedetă feminină de televiziune" în ediția din 2002 a spectacolului "Cei mai iubiți," consolidându-și statutul ca una dintre cele mai apreciate personalități din televiziunea românească.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine