Andreea Marin are frici pe care nu le poate controla

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Andreea Marin a fost invitata lui Damian Drăghici într-un podcast de excepție, unde a vorbit cu naturalețe despre încercările la care a supus-o viața. Prezentatoarea TVR a mărturisit și care este cea mai mare frică pe care o are.

article img

Andreea Marin. Sursa foto: cancan.ro

Andreea Marin: „Cea mai mare frică a mea este războiul”

Prezentatoarea tv a spus lucrurilor pe nume și a vorbit cu Damian Drăghici despre marea sa frică. Andreea Marin consideră că cea mai mare temere este neputința, frica de a nu poate face ceva, de a nu interveni acolo unde este cazul. Printre altele, pentru fosta Zână a Surprizelor, războiul este fără doar și poate cea mai mare frică pe care o are.

„Războiul și incredibila lipsă de logică a tuturor lucrurilor atunci când e haos. E o teamă. Sau boala incurabilă. Sau ignoranța oamenilor. Sau minciuna. Care spusă și cu scuze la început gândindu-te la început, minciuna, acoperită cu o altă minciună poate duce la o dramă”, a declarat Andreea Marin, pentru Damian Drăghici, în podcastul de pe Youtube.

Andreea Marin a vorbit în podcastul lui Damian Drăghici și despre dispariția prematură a mamei sale, care a murit în brațele sale pe când vedeta avea doar 9 ani. Prezentatoarea tv și-a descris mama ca pe un înger, că a fost o persoană foarte bună, iar după moartea ei totul s-a schimbat în viața vedetei.

Citește și: Jurnalista Valentina Pufulescu, mărturisiri despre boala care o macină pe interior. Maladia ascunsă de care suferă mii de femei din România

După moarte mamei sale, Andreea Marin a fost supărată, a încercat să găsească o explicație în mintea ei de copil, a fost supărată pe Dumnezeu, s-a maturizat mai repede și a preluat rolul de mamă în casă. Prezentatoarea tv a spus că ea și sora ei, care atunci avea doar patru ani și jumătate, au suferit un șoc, împreună cu tatăl lor.

„Am fost certată cu Dumnezeu mult timp. Era și greu pentru un copil să înțeleagă așa ceva: de ce o mamă atât de tânără și un om foarte bun, un om frumos, trebuie să plece atât de devreme. Nu am găsit răspunsul”, a mărturisit Andreea Marin.

Fosta prezentatoare tv, despre relațiile de iubire din viața ei

Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică, iar împreună au o fetiță pe nume Violeta. Mariajul celor doi a durat din 2006 până în 2013. Relația lor s-a destrămat după ce juratul X Factor a înșelat-o cu Lavinia Pârva, cea care i-a devenit ulterior soție și i-a mai dăruit un copil.

În anul divorțului, Andreea Marin s-a căsătorit cu Tuncay Ozturk, un medic terapeut de origine turcă, care s-a stabilit în România ulterior. Mariajul celor doi a durat doar un an. Recent, prezentatoarea tv și-a acuzat fostul soț că s-a folosit de imaginea ei pentru a deveni cunoscut la noi în țară.

„Unele relații merg, altele nu. Sunt oameni care apar în viața noastră ca o lecție, sunt oameni care încearcă și nu pot mai mult. Însă orice relație am avut, fie că este vorba de dragoste, de prietenie, relație de familie, am dus lucrurile până la limită. Am luptat pentru fiecare relație, nu am abandonat înainte de vreme, încercând să fac totul. Am greșit, cred eu, cu ani în urmă, când am încercat să fac pe plac tuturor, să nu supăr pe nimeni”, a declarat Andreea Marin pentru Damian Drăghici.

Citește și: Bianca Drăgușanu, pe masa de operație pentru noi intervenții estetice. Cum se va transforma fosta prezentatoare Kanal D

Cariera profesională

Andreea Marin este om de televiziune, jurnalist și o vedetă din România. Diva a devenit cunoscută odată cu apariția la cârma emisiunii Surprize, surprize, de la TVR 1 din 1999 până în 2007. A fost jurat în emisiunea Uite cine dansează!, de la Pro TV.

Vedeta tv este director de comunicare pentru Prime Time World Broadcast, companie internațională de producție TV din Madrid, care realizează programe în prime time pentru Societatea Națională Română de Televiziune (TVR1) și Antena 1.

Andreea Marin este fost maestru de ceremonii a patru principale festivaluri internaționale din România: Eurovision, Mamaia, Cerbul de Aur, Gala Națională a Sportului, gazdă și director de program al emisiunii „Surprize, Surprize.

De asemenea, vedeta este moderator/director de program al emisiunii Prețuiește viața, este purtător de cuvânt și imagine Garnier - L'Oreal, Cartier (bijuterii și accesorii), Procter Gamble – Head & Shoulders.

O performanță inedită a realizat-o și după ce a escaladat vârful Kilimanjaro, „Acoperișul Africii”, și coproducător al documentarului „Kilimanjaro 2001” realizat pentru TVR, care a obținut cea mai mare audiență la 1 decembrie 2001, fiind și prima jurnalistă care a avut astfel de realizări de la noi din țară, scrie Wikipedia.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine