Andreea Marin redeschide războiul cu Mihaela Rădulescu

6 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Redacția actualitate.net

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au fost întotdeauna rivale, iar asta a pornit pentru că ambele vedete tv au fost soțiile lui Ștefan Bănică Jr. Fosta Zână a Surprizelor a făcut declarații despre diva de la Monaco, în emisiunea Mădălin Ionescu Show, de pe Metropola TV, pe 1 aprilie 2020.

article img

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu. Sursa foto: Click.ro

Andreea Marin redeschide războiul cu Mihaela Rădulescu

De mai bine de 20 de ani, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, două dintre cele mai bune prezentatoare și jurnaliste tv din România, se atacă, atunci când au ocazia, subtil ori direct, prin emisiunile în care sunt invitate. Deși s-au văzut de câteva ori, ba chiar au fost colege la Pro TV, unde Zâna era jurat, iar diva de la Monaco prezenta emisiunea Uite cine dansează, tensiunile dintre ele nu s-au stins niciodată.

În show-ul lui Mădălin Ionescu, de la Metropola TV, Andreea Marin a ținut să lămurească faptul că show-ul de la Pro TV nu le-a apropiat în niciun fel, răspunzând la curiozitatea fostului prezentator de la Wowbiz.

„Emisiunea în care am apărut împreună nu era emisiunea ei (n.r. Uite cine dansează, emisiunea de la Pro TV, unde au fost colege - jurat și prezentator). Fiecare avea rolul bine determinat, nu a avut nici o importanță pentru mine că e sau nu în emisiune. Eu am primit un rol, ca jurat, am fost întrebată dacă îmi doresc asta, mi-a fost prezentat proiectul, mi s-a părut interesant. Îmi place dansul.

Mi-a fost foarte ușor să aleg dacă iau parte la acest show, sunt un profesionist. Nu decid în funcție de altcineva care apare pe acolo! N-are nici o relevanță treaba asta pentru mine, eu sunt stăpână pe mine, îmi cunosc valoarea și posibilitățile ca profesionist! Nu trebuie să mă sperii de nimeni, nici gând!”, a declarat vedeta, printre altele.

Întrebată de moderatorul tv dacă Mihaela Rădulescu este persoana care a supărat-o cel mai tare din media românescă, Andreea Marin nu s-a sfiit să spună că nu i-a fost plăcută, neapărat, prezența divei de la Monaco în anumite situații, dar și că declarațiile ei au deranjat.

„Viața le rezolvă pe toate. Până la urmă, fiecare e la locul său. Cum îți creezi drumul în viață... pe el mergi! Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. Pur și simplu... da... nu mi-a făcut plăcere să văd atâtea... În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine!”, a declarat Andreea Marin.

Cum comentează Andreea Marin acum momentul în care Mihaela Rădulescu a făcut-o vită

Cele două vedete și-au adresat de-a lungul timpului replici dure una la adresa celeilalte, însă niciodată jigniri publice, mai degrabă subtilități care deranjau, aluzii fără comentarii. A fost însă un episod problematic, când Mihaela Rădulescu a făcut-o vită pe Andreea Marin. Conversațiile divei de la Monaco cu fostul soț, Elan Schwartzenberg, au fost interceptate, pe 21 mai 2012, chiar în ziua dispariției afaceristului Codruţ Marta, fostul șef de cabinet al fostului preşedinte ANAF Sorin Blejnar, căutat și pentru evaziune fiscală. Deși cei doi foști soți nu discutau despre dispărut și o comentau pe Andreea Marin, conversațiile au apărut în presă. Atunci, Mihaela Rădulescu a făcut-o vită pe fosta Zână a Surprizelor.

Redaăm bucata din stenorgrame, din perioada în care Elan Schwartzenberg era patron la Realitatea, unde Andreea Marin avea și ea emisiune.

SCHWARTZENBERG MIHAELA: … că eu am puţine motive să mă enervez… şi cu emisiunea de la Realitatea. Singurul motiv, unicul, pentru care îmi sare ţandăra este inegalitatea dintre mine şi vita aia de MARIN. Asta are un promo pe post, care eu totuşi cunoscând această meserie, costă nişte zeci de mii de euro. Eu am avut un promo de doi lei reali pe hârtie, cu camere…

Andreea Marin: „Mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea”

Reacția Andreei Marin a fost atunci una pe măsură, iar acum, în show-ul lui Mădălin Ionescu, a fost readusă în discuție întregul moment.

„Eu am fost umană tot timpul și chiar am încercat să fac lucrurile să meargă... Dar după o asemenea apariție în presă... Asta e, e alegerea fiecăruia. Eu nu am mai auzit așa ceva, e incredibil. Era supărată că aveam o realizare. Atât a putut ea gândi în acel moment! Am simțit atunci că intuiția mea e bună, eu văd oamenii așa cum sunt! Întotdeauna!”, a spus Andreea Marin.

Mai mult, fosta ”Zână a Surprizelor” a mărturisit că, în opinia ei, Mihaela Rădulescu era obsedată de ea, dar mai ales invidioasă pe succesul ei, după ce Mădălin Ionescu a întrebat-o dacă există o persoană în televiziune care să o deranjeze în mod excesiv.

„Atât de intruziv, nu! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu... N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! E trist! Între noi nu era deloc o competiție!

Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică... Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar... Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu... mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a încheiat Andreea Marin.

Andreea Marin a vorbit și despre foștii soți. Zâna are trei divorțuri la activ

În urmă cu 11 ani, Andreea Marin a divorțat de Ștefan Bănică Jr, după o perioadă în care artistul a înșelat-o cu Lavinia Pârva, cea care i-a fost amantă, iar apoi i-a devenit soție. Fosta Zână a Surprizelor a spus că nu celebritatea a atras-o la cel de-al doilea soț al ei.

article img

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori. Sursa foto: wowbiz.ro

„Eu nu m-am înrudit cu un om pentru că era cunoscut. Eram extrem de cunoscută și eu, pentru mine asta nu avea vreo relevanță! Nu exista nici o atracție pentru mine față de faptul că un om e cunoscut sau nu. Deloc!”

Cu privire la momentul în care Ștefan Bănică Jr. a călcat strâmb, Andreea Marin a preferat să nu deschidă subiectul. „N-o să intru într-o astfel de discuție, pentru mine el este doar tatăl copilului meu și atât. Este singura calitate care mai contează astăzi pentru mine.”, a menționat vedeta tv.

Cel de-al treilea mariaj al divei, cel cu Tuncay, Andreea Marin a ținut să spună că a fost o greșeală. A durat un an și au divorțat, ulterior prezentatoarea TVR a spus că medicul terapeut a încercat doar să devină cunoscut prin intermediul ei.

A treia căsătorie? S-o uităm! A fost o mare greșeală această a treia relație și prefer să o uit! Sunt un om cu capul pe umeri, nu mi-aș distruge viața doar din spirit de răzbunare față de cineva care pentru mine, la momentul acela nu mai conta. Pentru că eu am decis să nu mai fiu în acea relație (cu Bănică Jr, n.r.).

Deci, despre ce vorbim? N-am de ce să trăiesc în trecut. Eu, când am spus punct, e punct! Simplu!”, a declarat Andreea Marin, clarificând faptul că relația cu Tuncay nu a venit din răzbunare. Vedeta s-a căsătorit cu medicul turc chiar în anul divorțului de Ștefan Bănică Jr., la doar câteva luni distanță. Ambele divorțuri au fost anunțate pe Facebook, fără alte comentarii la momentul respectiv.

Puține persoane știu că Andreea Marin a mai fost căsătorită o dată, chiar în primii ani de tinerețe, însă după divorț a rămas în relații de prietenie cu fostul soț.

„Pentru primul soț (Cristian Gheorghiță, n.r.) am un respect special. Oamenii sunt așa cum sunt. Fiecare are modul lui de a privi viața și de a o trăi. Dar, să ne înțelegem foarte bine, tot ce contează azi pentru mine este relația prezentă, copilul meu. Trecutul are relevanță doar pentru că a lăsat niște lecții de viață. Dar nu trăiesc deloc cu gândul la trecut. Sfătuiesc pe toată lumea să-și vadă de viitor. Cel mai important bărbat din viața mea este cel care este acum lângă mine.”, a conchis Andreea Marin, care în prezent are o relație cu Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 35 de ani, din Focșani.

Partenerul de viață al divei lucrează în Ministerul Afacerilor Externe și a fost consul la Tripoli, Libia, locuind o perioadă bună de timp în Tunisia din cauza tensiunilor de război din zonă.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine