Andreea Liptak face lumină, la 12 ani după ce a fost pusă pe tușă de PRO TV: „Nu mi-am dorit niciodată să fiu Andreea Esca”

3 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Larisa Ciută

Andreea Liptak a vorbit deschis în podcastul „Altceva cu Adrian Artene” despre plecarea din PRO TV, despre succesul în afaceri, dar și despre ce a însemnat și înseamnă Andreea Esca pentru ea. Fosta știristă a declarat că nu și-a dorit niciodată să fie în locul fostei sale colege de la pupitrul știrilor PRO TV și a explicat pe larg motivul.

Andreea Liptak a fost colega Andreei Esca la PRO TV


Andreea Liptak a mărturisit cum a survenit plecarea ei din PRO TV, după ce se lansase și în industria cosmeticelor, lucru neacceptat, la acea vreme, de șefii din televiziunea de pe Pache. Din acest motiv, fosta prezentatoare TV a părăsit, de comun acord, trustul Media PRO.

Andreea Liptak, despre Andreea Esca: „Este într-adevăr emblematică”

Andreea Liptak a fost colegă cu Andreea Esca, iar mulți cârcotași au considerat că între cele două vedete a fost o rivalitate, mai ales că ambele activează în domeniul cosmeticelor și apăreau și pe sticlă la același post, ambele fiind iubite de public. Cu toate astea, Andreea Liptak nu și-a dorit niciodată să îi ia locul Andreei Esca, pe care o admiră și o consideră o sursă de inspirație.

„Nu mi-am dorit niciodată să fiu Andreea Esca, pentru că în mintea, ochii și sufletul meu a fost un personaj, vorbim deja despre un personaj, și o personalitate - unice. Cred foarte mult și permanent a fost motivată de autenticitate. Și nu cred că există un înlocuitor pentru nimeni. Și, în plus, Andreea Esca este într-adevăr emblematică, nu cred că ar fi pentru cineva o strategie bună să înlocuiască pe cineva, pentru că fiecare trebuie să-și găsească propriul loc în domeniul în care lucrează. Desigur că a fost pentru mine o sursă de inspirație și este în continuare.”, a declarat Andreea Liptak în podcastul „Altceva cu Adrian Artene”.

Andreea Liptak a făcut milioane de dolari din afacerile pe care le are în industria cosmeticelor, însă după 12 ani de muncă asiduă.

Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine