Adela Popescu și Radu Vâlcan: afacerea care le-a adus profituri de aproape un milion de euro

5 minute
Publicat:
Actualizat:
Autor: Daria Andries

Adela Popescu și Radu Vâlcan conduc o afacere de milioane, iar când spunem de milioane ne referim la faptul că cele două vedete TV sunt cât pe ce să bifeze un milion de euro la capitolul câștiguri. Fosta vedetă de la „Vorbește lumea” și prezentatorul emisiunii „Insula Iubirii” au înregistrată o firmă din 2016 care le aduce venituri constant.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au încasat bani grei din contractele de publicitate. Foto: colaj Actualitate.net

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trei copii, iar de când au devenit un cuplu au știut amândoi că își doresc o familie unită și sudată, iar banii sunt un aspect important.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se pricep și la afaceri, așa că nu le-a luat mult să deschidă o firmă în 2016, unde sunt înregistrate încasările și profitul. Cei doi soți prestează activități în domeniul publicității, de unde sunt remuneraţi cu sume fabuloase.

Adela Popescu a fost ani de zile prezentatoare la PRO TV, însă în ultima perioadă am văzut-o mai mult pe Instagram și cu copiii, renunțând, pentru o vreme, la postul de vedetă TV. De-a lungul timpului, Adela Popescu a încasat bani grei pentru aparițiile de la PRO TV, însă este foarte dorită și în campaniile publicitare ale anumitor brand-uri, mai ales că este mămică, fie că vorbim de produse pentru copii, pentru îngrijire personală femei, casă sau pentru o gamă largă de produse.

Adela Popescu este urmărită pe Instagram de peste un milion patru sute de persoane. Actriță, cântăreață și prezentatoare TV, Adela Popescu este apreciată cel mai mult pentru naturalețea sa, dar și pentru curajul de a nu încerca să fie mereu perfectă.

Nici Radu Vâlcan nu este de neglijat. Chiar dacă are mai puțini fani pe Instagram, mai exact aproape 400 de mii de urmăritori, prezentatorul de la „Insula Iubirii” este solicitat, la rându-i, pentru diferite campanii publicitare, care sunt destul de costisitoare pe social media, mai ales dacă sunt realizate și de o persoană cu un nume sonor.

Afacerea care i-a îmbogățit pe Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din 2015, la cinci ani după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Iubire și Onoare”, filmat în 2010. De această dată, după eșecul în dragoste trăit cu Dan Bordeianu, Adela Popescu rămâne definitiv cu iubitul cunoscut la filmări.

După nunta din 2015, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au deschis o firmă, care în timp a încasat venituri considerabile, iar în prezent putem spune că se apropie de milionul de euro.

Așadar, firma TAKAMAKA are ca obiectiv principal de activitate servicii de publicitate și de promovare, folosită pentru contractele pe care Adela Popescu și Radu Vâlcan le-au semnat de-a lungul timpului cu diverse agenții și firme, inclusiv televiziuni.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au avut o cifră de afaceri foarte mare în ultimii trei ani, iar profitul s-a ridicat undeva la aproximativ 3 milioane de lei , adică 500 de mii de euro din cei 5 milioane de lei cifră de afaceri.

Firma Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan a ajuns în 2023 la o cifră de afaceri de aproape 2 milioane de lei, adică aproximativ 400 de mii de euro
Firma care încasează bani din venituri de publicitare a avut încasări mai în ultimii trei ani. Aproximativ 5 milioane de lei a avut cifra de afaceri firma Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan, adică aproximativ un milion de euro

Adela Popescu și Radu Vâlcan au deschis firma chiar în anul în care li s-a născut primul copil, în 2016. Alexandru este primul băiat al familiei, însă a fost urmat în decembrie 2018 de către Andrei și de Adrian, venit pe lume în 2021.Ne găsești și aici: Google News Google Play App Store Facebook

Mai multe pentru tine